Wildlife Cooking

HYGGELIGE AKTIVITETER – SAMARBEJDE – KONKURRENCE – GASTRONOMI

NATUROPLEVELSE OG GASTRONOMI

Wildlife Cooking tager jer ud i vildmarken til en gourmet-madlavningskonkurrence i den fri natur tilsat hyggelige og spændende udfordringer for alle! Naturoplevelsen og gastronomien smelter sammen i et teambuilding-koncept, hvor der er lagt stor vægt på hygge og fællesskab.

GOURMET OVER ÅBEN ILD

I hold á 6-7 personer konkurrerer I om at skabe en 3-retters gourmet-menu over åben ild. Hvert hold får udleveret madlavningsremedier, service samt en stor kurv fyldt med friske og lækre råvarer. I samspil med naturens øvrige tilbud, skal holdene skabe den bedst mulige kulinariske oplevelse under de forholdsvis primitive forhold.

Undervejs prøver I kræfter med forskellige team-udfordringer som ‘Ildens Mester’, ‘Nak & Æd’,’ samt ‘Naturens Spisekammer’, hvor fordele og ekstra ingredienser kan vindes for at styrke holdets chance for at opgradere menuen og i sidste ende løbe afsted med sejren!

FÆLLES LANGBORDSMIDDAG

Dagen afsluttes med en herlig præsentation af menuerne, efterfulgt af langbordsmiddag hvor dagens kreationer og retter nydes på tværs af holdene.
Den mest kreative og smagfulde menu kåres, og vinderholdet hædres sammen med ‘Dagens Vildmarks Mesterkok’.

VI KOMMER GERNE TIL JER

Har I et grønt område elle lignende, så kommer vi gerne ud og stiller op til Wildlife Cooking på jeres adresse. Vi medbringer alt nødvendigt gear til madlavnings-eventet.

Priser fra 850 kr.

pr. pers. / ex moms

wildlife cooking teambuilding

PRAKTISK INFO:

10-500+ personer
3,5 timer / kan tilpasses
Hele landet

Skal vi komme til jer?
Har I arealer til rådighed ved jeres egen adresse, kan vi medbringe grej og bålfade til afvikling på stedet.