Tryg teambuilding 

Humanic har tilpasset flere teambuilding-koncepter, så I trygt kan komme ud og blive rystet sammen i jeres virksomhed

 

Hele Danmark oplever i øjeblikket en historisk situation med Covid-19 epideimien.

Det rejser mange spørgsmål om, hvordan man sikkert kan afholde teambuilding-events. Tryg teambuilding er udelukkende aktiviteter, som arrangeres i små grupper og med god afstand mellem deltagerne.

Alle forholdsregler ift. rengøring, afspritning af grej, handsker til alle samt afstand mellem mennesker er taget i henhold til myndighedernes retningslinjer.

Her kan I læse mere om vores tilpassede teambuilding-koncepter.


Chain reaction

Varighed: 2-4 timer (kan tilpasses)
Location: København – tæt ved Islands Brygge

Et opgør med silo-tænkningen i organisationen!

På Chain Reaction er det fælles mål omdrejningspunktet, når alle hold skal arbejde hver for sig – og dog sammen – for at skabe en enorm og alsidig kædereaktion!

Ved hjælp af en række forskellige remedier og materialer skal holdene i fællesskab bygge en kæmpestor kædereaktion. Reaktionen igangsættes af hold 1 og skal holdes i live hele vejen igennem til det allersidste hold. Fokus for det enkelte hold er at løse deres egen, specifikke opgave – men alle indgår i den samlede løsning, og alle har brug for hjælp fra hinanden for at anstrengelserne bærer frugt.

Forløbet består af en planlægningsfase, hvor holdene indbyrdes skal planlægge og kommunikere – og en realiseringsfase, hvor teori møder praksis og deltagerne skal konstruere kædereaktionen. Når kædereaktionen sættes i gang vil alle, med tilbageholdt åndedræt, følge maskinens bevægelse hele vejen gennem de opfindsomme og kringlede løsninger, som hvert hold har kreeret. Vil kædereaktionen nå sin destination og får hele gruppen succes?

 


Money talks

Varighed: 1-4 timer (kan tilpasses)
Location: København – tæt ved Islands Brygge

Må den tykkeste tegnebog vinde!

Få pengene til at yngle, når I hold mod hold kæmper i en række udfordrende og alsidige samarbejdsaktiviteter. Alt sammen med fokus på at omdanne holdets startkapital til en formue. Alle aktiviteter stiller krav til kommunikation, klog rollefordeling, strategisk forståelse, gennemtænkt samarbejde og taktiske forhandlinger. Samtidig er der konstant byttehandler, væddemål og strategiske alliancer i spil.

I hold á ca. 6 personer kæmper I om at blive de bedste krejlere og de rigeste købmænd. Det sker først og fremmest ved at klare de udfordrende teambuilding-aktiviteter bedst muligt – men også ved at satse, krejle og forhandle på bedste købmandsmanér.

Klimakset på Money Talks opstår i en hæsblæsende finale, der giver mulighed for at vende op og ned på stillingen. Når finalen er afgjort, er det holdet med den tykkeste tegnebog, der kan lade sig kåre som det endelige vinderhold.

På Money Talks kan I bl.a. prøve kræfter med ‘Murermesteren’, ‘Samarbejdskranen’, ‘Numbers’, ‘Knæk Koden’ samt ‘Lykkehjulet & Skattejagten’.


City challenge

Varighed: 1-4 timer (kan tilpasses)
Location: København – tæt ved Islands Brygge

Hæsblæsende og involverende race hold mod hold gennem byen!

Kom på en involverende opdagelsesrejse mellem historiske bygninger, snørklede gader og ikoniske monumenter.

I City Challenge bliver hvert hold udstyret med en GPS-styret tablet med et interaktivt bykort og poster. De mange poster i byen kan først åbnes, når holdet befinder sig på rette sted. Udfordringerne er alsidige og kreative – og der stilles krav til historisk viden, logisk tankegang, kreative løsninger og skæve indfald.

Turen gennem byen tager jer ud på en spændende og underholdende opgavejagt i det fantastiske univers af kultur og historie. Undervejs møder I en lang række varierende team-udfordringer, hvor kreativitet, samarbejde og kommunikation bliver sat i spil.

I vil bl.a. møde historiske spørgsmål, kryptiske gåder og aktive teamudfordringer. Spillet indeholder også fotoopgaver og filmoptagelser, hvor jeres kreative talent virkelig kommer på prøve for at bringe jer til tops. Som afslutning kåres vinderholdet og en præsentation af holdenes video- og foto-kreationer vises til præmieceremonien – eller eftersendes, hvis ønskes.

City Challenge i København kan med fordel kombineres med et besøg på en af Humanic’s restauranter.

BEMÆRK: City Challenge kan skræddersyes med Jeres egne opgaver, identitet og spørgsmål: DKK 2.800,00

 


Escape History

Varighed: 1-4 timer (kan tilpasses)
Location: Indre København – tæt ved Nyhavn

Et historisk escape game!

Vi bruger byen som eet stort Escape Room! Kom ud i det fri under åben himmel og løs de kringlede udfordringer!

Mysterierne hersker i dette lærerige og involverende forløb gennem det ældgamle Københavns glemte historie. Den gamle stad gemmer på dystre hemmeligheder, der skal optrevles og afsløres for at holdene kan finde vejen gennem historien.

Hvert hold får udleveret et kort over 1600-tallets København sammen med en konvolut, der indeholder spor, hjælpemidler og brudstykker fra historien. Alle elementerne I har til rådighed skal bruges i kombination med bygninger og gemte stræder, på vejen gennem byen, for at løse mysteriet og slippe succesrigt gennem historiens røgslør.

De historiske vartegn skal sammen med årvågenhed, god hukommelse og snedig taktik være nøglerne, hvis I til slut skal løbe afsted med sejren og komme tilbage fra fortidens kløer. Undervejs vil I finde ‘checkpoints’, hvor jeres ‘Game Masters’ venter med teambuilding-opgaver, der skal klares, så de værdifulde ekstra ledetråde kan vindes.

Oplev bl.a.: Nyhavn, Amaliehaven, Amalienborg, Rundetårn, Gråbrødre Torv, Amager Torv, Vor Frue Kirke, Christiansborg samt en række af de mange ‘gemte og glemte’ historiske kendetegn ved København.

Escape History kan med fordel kombineres med et besøg på en af Humanic’s restauranter.

 

PRISER – Alle priser er ex. moms

1 TIMES TEAMBUILDING/AKTIVITETER
V/min. 10 personer – DKK 420,00 pr. person
V/min. 30 personer – DKK 380,00 pr. person
V/min. 50 personer – DKK 320,00 pr. person
V/min. 80 personer –  DKK 250,00 pr. person

2 TIMERS TEAMBUILDING/AKTIVITETER
V/min. 10 personer – DKK 520,00 pr. person
V/min. 30 personer – DKK 480,00 pr. person
V/min. 50 personer – DKK 420,00 pr. person
V/min. 80 personer – DKK 350,00 pr. person

3 TIMERS TEAMBUILDING/AKTIVITETER
V/min. 10 personer – DKK 620,00 pr. person
V/min. 30 personer – DKK 580,00 pr. person
V/min. 50 personer – DKK 520,00 pr. person
V/min. 80 personer – DKK 450,00 pr. person

 

PAKKELØSNING FOR SMÅ GRUPPER (op til 30 personer)
–TEAMBUILDING INKL. PIZZA FRA THE PIZZA BRO + 1 glas øl, vin, sodavand
2 timers teambuilding
+ valgfri Øko-pizza fra The Pizza Bro på Islands Brygge
V/min 10 personer DKK 600,00 pr. person

PAKKELØSNING FOR STØRRE GRUPPER (mere end 30 personer)
–TEAMBUILDING INKL. SELSKABSMIDDAG INKL. VIN, ØL, VAND, KAFFE/TE
2 timers teambuilding + 3 retters selskabsmiddag hos Humanic inkl. øl, vin, vand, kaffe & te
V/min 30 personer DKK 950,00 pr. person

TEAMBUILDING-PRISEN INDEHOLDER
Teambuilding-arrangement, Præmier til vindende hold samt Dagens ’Deltager’, Professionelle instruktører, Humanic projektleder fra aktivitetsstart til endt aktivitetsforløb, Projektteam før og efter forløbet

BEMÆRK: Ved deltagerantal under min. antal personer i pakkeprisen, betales stadig for det nævnte min. antal.

 

Lad os gå i dialog

Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens og andre myndigheders anvisninger, og har tilpasset hvordan vi hos Humanic driver vores venues. På egne venues er der lavet nye rengøringsprocedurer med hyppig rengøring af bl.a. håndtag, såvel som vi konstant holder os opdaterede på nye udmeldinger fra myndighederne.

Helt forståeligt, så hober spørgsmålene sig op og du kan nok ikke finde alle svar her, men vi tager naturligvis gerne en dialog om netop jeres arrangement og laver en plan i fællesskab.

Vi glæder os til at mødes igen – på en tryg måde.

+45 70 22 65 75
INFO@HUMANIC.DK

Chain reaction teambuilding

Teambuilding + middag for under 10 personer

Tag jeres team eller lille afdeling med på teambuilding og afslut med lækker middag

Få leveret pizza med økologisk spisemærke

fra The Pizza Bro på Islands Brygge

Mødepakke med alt: 25.000,-

Hold møde eller konference for op til 80 pers. med fuld forplejning

Teambuilding + middag for under 10 personer

Tag jeres team eller lille afdeling med på teambuildingforløb og afslut med middag 

Få leveret pizza med økologisk spisemærke

fra The Pizza Bro på Islands Brygge