The Bloodline

Historisk Mystery Hunt. Det indre København bliver jeres escape room med ægte mysterier og kringlede gåder gemt i gadebilledet.

Løs mysteriet om blodslinjen!

I inviteres med på et medrivende mystik-forløb i de historiske og stemningsfyldte gader omkring Marmorkirken, Amalienborg og Nyhavn.

Jagt sandheden om den kongelige slægt

Med afsæt i et virkeligt mysterie fortælling, skal I på jagt efter sandheden om den kongelige slægt. På denne fascinerende rejse gennem tiden, ledes I forbi fantastiske bygninger og ind I de kringlede stræder og hen til særlige historiske vartegn.

I får kryptiske ledetråde fra den mystiske slægtshistorie om kongehuset, og ved hjælp af årvågenhed, god hukommelse, logik og teamwork, skal I opklare de fordækte historier og åbenbare sandheden.

Træd ind I et ”escape room” gennem Københavns gamle historie

Forløbet er egnet til teams, der ønsker en sjov og sammenrystende ’escape room–inspireret’ skattejagt gennem de gamle historier i indre Kbh. Alle de skjulte detaljer i bybilledet skal, sammen med de ældgamle bykort, guide jer gennem fortællingen.

I kommer bl.a. Til at opleve Nyhavn, Amaliehaven, Amalienborg, Rundetårn, Marmorkirken, Gråbrødre torv, Amager torv, Vor frue kirke, Christiansborg – samt en række af de mange ‘gemte og glemte’ historiske kendetegn ved København.

Den spændende finale i området omkring Nyhavn/Marmorkirken vil til sidst afsløre dagens vinderhold, som behørigt kan hyldes.

Teambuilding øvelsen ”The Bloodline” kan med fordel kombineres med en lækker middag på en af vores samarbejds-restauranter i indre by.

Priser fra 295 kr

Pr pers. / ex. Moms

Teambuilding skattejagt i København

PRAKTISK INFO:

10-1000+ personer
1-3 timer

København / Indre by

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag