The Bloodline

HISTORISK TEAMBUILDING – ESCAPE GAME – SKATTEJAGT

LØS MYSTERIET OM BLODSLINJEN!

I inviteres med på et medrivende mystik-forløb i de historiske og stemningsfyldte gader omkring Marmorkirken, Amalienborg og Nyhavn.

JAGT SANDHEDEN OM DEN KONGELIGE SLÆGT

Med afsæt i en virkelig fortælling, skal I på jagt efter sandheden om den kongelige slægt. På den fascinerende rejse gennem tiden, ledes I forbi fantastiske bygninger og ind i de kringlede stræder og hen til særlige historiske vartegn.

I får kryptiske ledetråde fra den mystiske slægtshistorie om kongehuset, og ved hjælp af årvågenhed, god hukommelse, logik og teamwork, skal I opklare de fordækte historier og åbenbare sandheden.

TRÆD IND I ET ”ESCAPE ROOM” GENNEM KØBENHAVNS GAMLE HISTORIE

Forløbet er egnet til teams, der ønsker en sjov og sammenrystende ’escape room–inspireret’ skattejagt gennem de gamle historier i indre København. Alle de skjulte detaljer i bybilledet skal, sammen med de ældgamle bykort, guide jer gennem fortællingen.

I kommer bl.a. til at opleve Nyhavn, Amaliehaven, Amalienborg, Rundetårn, Marmorkirken, Gråbrødre Torv, Amager Torv, Vor Frue Kirke, Christiansborg – samt en række af de mange ‘gemte og glemte’ historiske kendetegn ved København.

Den spændende finale i området omkring Nyhavn/Marmorkirken vil til sidst afsløre dagens vinderhold som behørigt kan hyldes.

Teambuildingkonceptet ”The Bloodline” kan med fordel kombineres med en lækker middag på en af vores samarbejds-restauranter i indre København.

Priser fra 295 kr.

pr pers. / ex. moms

Teambuilding Bloodline

PRAKTISK INFO:

10-1000+ personer
1-3 timer
København / indre by