TEAM OLYMPICS

HOLDKAMP MED INSPIRATION FRA OL-DISCIPLINER
TEAMBUILDINGØVELSER I EN OLYMPISK FORTÆLLING

Med ‘Teambuilding Olympics’, bliver I udfordret i en række teambuiding-øvelser, der er pakket ind i en sportsrelateret fortælling – stærkt inspireret af discipliner fra de olympiske og paralympiske lege.
Hold mod hold kommer I til at dyste i discipliner der både kræver kommunikation, samarbejde og holdånd. Jagten på medaljer er intens og undervejs vil der blive brug for alle de forskellige talenter og kompetencer, som I besidder på holdet.

Sammenhold og teamwork er grundingrediensen, hvis I som hold skal stå med den samlede sejr.

ALLE KAN VÆRE MED

Trods den sportslige aura omkring Teambuilding Olympics, så er alle øvelser og discipliner skabt, så I alle kan deltage uanset alder eller fysisk formåen. Der er roller til alle og det er i høj grad det hold, der er bedst til teamwork, der klarer sig bedst.

SJOVT OG SAMMENRYSTENDE

Disciplinerne I møder er inspireret af sportens og olympens historie – og så er de omskrevet til et skørt og anderledes format. Der vil med garanti blive grinet meget når I bliver kastet ud i de uvante og meget anderledes team-udfordringer.

Alt efter arrangementets varighed, kan I bl.a. støde på aktiviteter som:
THE OLYMPIC HISTORY // GOAL BALL // COLLABORATION BASKET // THE TOWER OF POWER // FAIRWAY CHALLENGE // SKISKYDNINGS-STAFETTEN

Den endelige afgørelse og fordeling af medaljer afgøres først i den store FINALE, hvor alt kan tabes eller vindes

PRISER FRA 295,-

Pr. pers / ex. moms

Praktisk info:

10-500+ personer
1-4 timer
Hele Landet