Money Talks

SJOVE AKTIVITETER – STRATEGI – KØBMANDSSKAB – SAMARBEJDE – KONKURRENCE

Må den tykkeste tegnebog vinde!

Målet er at få pengene til at yngle, når I hold mod hold kæmper i en række udfordrende og sjove aktiviteter. Kort fortalt er fokus på, at omdanne holdets startkapital til en formue. Samtidig er der konstant byttehandler, væddemål og strategiske alliancer i spil.

Money Talks er et energifyldt og dynamisk teambuilding-koncept, hvor alle aktiviteter stiller krav til kommunikation, klog rollefordeling, strategisk forståelse, gennemtænkt samarbejde og taktiske forhandlinger. Og på hvert hold vil der være behov for løbende at afstemme strategier, roller og i øvrigt disponere bedst muligt med holdets kontantbeholdning.

HVEM ER DE BEDSTE KREJLERE?

Udover at konkurrere på teamwork, må I stræbe efter at være de bedste krejlere og de snedigste købmænd. Det sker først og fremmest ved at klare de udfordrende teambuilding-aktiviteter bedst muligt som hold – men også ved at satse, skabe alliancer og forhandle jer gennem udfordringerne. Alle deltagernes talenter og kompetencer skal i brug for at stå som vinderhold til sidst.

Klimakset på Money Talks opstår i den hæsblæsende finale, der giver mulighed for at vende op og ned på stillingen lige til det sidste. Først når finalen er afgjort, er det holdet med den tykkeste tegnebog, der kan lade sig kåre som dagens absolutte vinderhold.

Som afslutning afholdes der en præmieoverrækkelse, hvor vinderholdet kåres og hyldes. Desuden udnævnes ‘Dagens Krejler’ for den individuelle præstation.

 

Priser fra 295 kr.

Pr. pers. / ex. moms

Money talks, teambuilding

PRAKTISK INFO:

10-500+ personer
1-4 timer
Hele landet 
Kan leveres både som indendørs og udendørs aktivitet