Mingle-aktiviteter

Sammenrystende aktiviteter før, under og/eller efter jeres arrangement

 

 

 

Mingle-aktiviteter

Vi opstiller en række aktiviteter, som gæsterne kan gå til og fra alt efter lyst og temperament. Nogle vælger at se på med et glas i hånden og muntre sig over scenariet – mens andre med det samme kaster sig ud i aktiviteter og væddemål.
Aktiviteterne kan opstilles med eller uden en instruktør, der sætter spillet i gang og egner sig til at stå fremme både før og efter en middag.

+45 70 22 65 75
INFO@HUMANIC.DK

Bordfodbold

En ubestridt klassiker hvor alle kan være med uanset niveau, både sjovt at spille og se på.

Dart

Det perfekte festspil man næsten kun bliver bedre til med et glas i hånden og det perfekte spil for flere spillere

Mega beer pong

Uundværligt til enhver college fest i USA, her bygget i en mega version, hvor et godt boldøje er vigtigere end at tømme spanden i én slurk.

Slå søm i blok

Vi har udvalgt de bedste træstubbe og nøje udvalgt tyske søm der gør kampen om hvem der kan bruge færrest slag til at få sømmet i bund endnu sjovere.

Cornhole

Hentet direkte ud af USA handler det om at ramme modstanderens hul i spillepladen med den lille majspose. Ukendt for mange, men nemt at spille for de fleste.

Udover vores teambuilding-forløb, tilbyder Humanic en række sjove aktiviteter til jeres fest. Vi har både de store samlende aktiviteter såsom musikquiz og mere aktive festspil som bordfodbold og ”slå søm i blok”. Skal det være en større indledende aktivitet, der ryster jer sammen og skaber sammenhold på kryds og tværs, kan du læse mere om vores teambuilding-forløb her.

Humanics mål er ikke kun, at dine gæster husker festen- vores mål er i højere grad, at I husker de mennesker, I var sammen med. Vi skaber relationer med vores aktiviteter som meget nemt er ice-breaker for at danne nye relationer og samtaler med nye ukendte ansigter.

Ligegyldigt om det er nye eller velkendte ansigter, vil et dinner game, en mingle-aktivitet eller en hel omgang teambuilding løfte stemningen og skabe et fællesskab.

Alle aktiviteter leveres i hele Danmark og vi hjælper dig gerne med at sammensætte lige netop de aktiviteter, der passer til dit arrangement.