Kommunikation og Teamwork

Fælles mål – Gensidig afhængighed – Rollefordeling – Konsensus – Diversitet
TEAMBUILDING MED FOKUS PÅ KOMMUNIKATION OG FÆLLES PROBLEMLØSNING

”Kommunikation & Teamwork” er et aktivitetskoncept med teambuildingøvelser, der skræddersyet til teamudviklingsworkshoppen ”Fra Gruppekultur til Teamkultur” hos Humanic Consult.

Konceptet kan dog sagtens fungere alene som et aktivt teambuildingevent, hvor jeres kommunikation og samarbejdsevner bliver udfordret i en række sjove og krævende øvelser.

Bemærk dog, at såfremt I ønsker at Humanic skal facilitere grupperefleksioner og læringsindhold i forbindelse med øvelserne, så skal en af vores teamudviklingskonsulenter fra Humanic Consult være med på dagen – og et foredrag eller en workshop bør tilkøbes, så I får den røde tråd fra teamudviklingsteorierne til de praktiske øvelser i dette event.

TEAMKULTUR HANDLER OM KLARE MÅL, FÆLLES ANSVAR OG GENSIDIG AFHÆNGIGHED

Alle øvelser er bygget op for at iscenesætte vigtigheden af at klarlægge rollefordeling, skabe konsensus omkring spillereglerne og aftalerne i teamet og udnytte hinandens forskelligheder optimalt for at skabe resultater.

Dette er essensen i den præstationsdygtige teamkultur – og med ”KOMMUNIKATION & TEAMWORK” sætter vi det i ind et praksisperspektiv med sjove øvelser og aktive opgaver, der netop stiller krav til alt det.
I den overordnede workshop ”Fra Gruppekultur til Teamkultur” vil øvelserne være en integreret del af forløbet. Kontakt Humanic Consult for yderligere info herom.

Money talks, teambuilding

PRAKTISK INFO:

10-500+ personer
1-4 timer
Hele landet 
Kan leveres både som indendørs og udendørs aktivitet