Mesterkokkene

Mesterkokkene er den ultimative gastronomiudfordring!

Mesterkokkene – lad de bedste kokke vinde!

SAMARBEJDE – KONKURRENCE – GASTRONOMI – KREATIVITET – FINESSE 

 

MASTERCHEF-INSPIRERET EVENT

Skab jeres egen restaurantoplevelse med jeres egen 3 retters gourmet menu. Mesterkokkene er en sammenkogt ret af gastronomi, køkkenevner og teamwork, tilført en håndfuld rendyrket hygge!

Mesterkokkene er et Masterchef-inspireret event for hold, hvor I sammen kreerer de bedste, flotteste og mest velsmagende retter. Retterne skal skabes, mens uret tikker ned, og jeres dommerpanel står klar til at bedømme forret, hovedret og dessert.

ÆSTETIK, ANRETNING, KREATIVITET- OG HYGGE!

Det handler om smag, æstetik, anretning og kreativitet – men først og fremmest er Mesterkokkene et hyggeligt arrangement, hvor teambuilding kan gennemføres med et glas vin i hånden, og med tid til en hyggelig smalltalk henover madlavningen eller ved grillen.

Målet er dog klart; den 3-retters gourmetmenu serveres inden tiden løber ud. Men hvor præcist kan I ramme ‘Mesterkokkens’ signatur-forret? Lever desserten op til kravene til den sublime dessert? Hovedretten bliver holdets helt store udfordring, og alle skal yde deres bedste for at levere et værdigt produkt.

Fokus er på samarbejde, massevis af god mad, vin og stærkt fællesskab. Når konkurrencen er slut, går I alle sammen til bords og nyder den fantastiske mad, vinen og hinandens kreationer.

”Mesterkokkene” er oplagt som en kombination af team-aktivitet og fælles middag i én, eller I kan holde jeres firmafest efterfølgende.

Priser fra 1090 kr.

pr. pers. / ex moms

 

PRAKTISK INFO:

10-500+ personer
4 timer / kan tilpasses
Pakhus Bryggen, København
(Kan dog tilpasses til locations i hele landet)