Dinner Games

 

 

 

 

 

 

Udover vores teambuilding-forløb, tilbyder Humanic en række sjove aktiviteter til jeres arrangement. Vi har både de store samlende aktiviteter såsom musikquiz og mere aktive festspil som bordfodbold og ”slå søm i blok”. Skal det være en større indledende aktivitet, der ryster jer sammen og skaber sammenhold på kryds og tværs, kan du læse mere om vores teambuilding-koncepter. 

Humanics mål er ikke kun, at dine gæster husker dit arrangement- vores mål er i højere grad, at I husker de mennesker, I var sammen med. Vi skaber relationer med vores aktiviteter, som meget nemt er ice-breaker for at danne nye relationer og samtaler med nye ukendte ansigter.

Ligegyldigt om det er nye eller velkendte ansigter, vil et Dinner Game, en Mingle-aktivitet eller en hel omgang teambuilding løfte stemningen og skabe et fællesskab.

 

Dinner Games

Vælg et af vores Dinner Games til middagen, så gæsterne får en fælles, sammenrystende oplevelse, som skaber noget ekstra at tale om og huske tilbage på.

Det kan f.eks være efter forretten, når den værste sult er stillet, at I tager en aktiv pause og bliver rystet sammen på tværs af selskabet. Efter et Dinner Game vil I opleve at middagen og resten af aftenen typisk har et ekstra gear af humør og energi.

Vores dinner games styres af en game master, der trygt guider jeres gæster igennem spillet. I øjeblikket tilbyder vi blandt andet disse klassikere, der kan tilpasses alle gruppestørrelser.

Music Quiz

En tidsrejse fra 60’ernes hippie-toner, til nutidens pulserende lydbillede, hvor hele jeres bord bliver nødt til at arbejde sammen for at være med i konkurrencen om æren og præmierne.

Trivia Casino

Hvor godt har du fulgt med i nyhederne og kulturscenen i året der gik, og har du styr på alle afkroge af jeres virksomhed? Så mangler du bare at have is i maven og en sikker kastehånd, når terningerne ruller i et spil hvor væddemål, viden og vinderinstinkt er vejen til præmierne.

Så’ der Banko

Det klassiske bankospil, som du aldrig har set det før! Hele jeres bord skal samarbejde om at få fuld plade. Men det bliver ikke nemt, for banko får et nyt gear af musik-indslag, trivia-spørgsmål, lynrunder, og alverdens andre twists.

Alle aktiviteter leveres i hele Danmark og vi hjælper dig gerne med at sammensætte lige netop de aktiviteter der passer til dit arrangement.

+45 70 22 65 75
INFO@HUMANIC.DK