Tryg teambuilding med Humanic

Med COVID-19 med som gæst tager vi en række forholdsregler, når vi afholder teambuilding

 

I disse tider rejser der sig mange spørgsmål om hvordan (og om!) man sikkert kan afholde teambuilding-events. Vi forsøger her at komme med svar på det, vi ved noget om – nemlig, hvordan vi hos Humanic arrangerer vores teambuilding-forløb, så de overholder de anbefalede retningslinjer, og samtidig giver jer en både god og tryg teambuildingoplevelse med samme høje, velkendte Humanic kvalitet.

Humanics retningslinjer for afvikling af teambuilding

Senest opdateret 1. oktober 2020

I øjeblikket er forsamlingsforbuddet for max 50 personer gældende Derfor afholder vi ikke arrangementer ud over 50 personer inkl. personale. Vi kan sagtens planlægge ud i fremtiden, for fællesskabet og sammenholdet er i den grad sat på prøve i disse tider. Husk vi flytter arrangementer uden omkostninger- det kan du læse mere om i vores betingelser.

Se vores betingelser her.

Humanics normale høje standard

På Humanics egne venues følger vi vores normale høje standard til rengøring foruden en række ekstra tiltag. Dem kan du læse mere om her.
På venues, der ikke er vores egne eller ude hos jer, går vi i dialog om at kunne opretholde god hygiejne under forløbet.

Humanics særlige tiltag og forholdsregler under teambuildingforløb

Generelt har vi flere instruktører på forløbene end normalt, så vi kan sprede jer godt ud og holde større afstand under forløbet, uden at det går ud over kommunikationen og forståelsen.

Vores tiltag er varieret alt efter forløb og antal deltagere, men her et udsnit af vores tiltag:

  • Holdstørrelser er små, typisk 6-8 personer
  • Hold placeres med sikker afstand til hinanden
  • Der er håndsprit til rådighed til hvert hold – hele tiden
  • Alle de enkeltstående kommunikations- og samarbejdsøvelser, der normalt kræver fysisk eller tæt kontakt er udskiftet med andre, der kan gennemføres med god afstand mellem de enkelte holddeltagere.
  • Alt grej der er i brug sprittes af mellem skift af øvelser.
  • Grej der normalt skifter hænder mellem hold bliver fordelt, så grejet følger holdet
  • Vi foretrækker at gennemføre vores aktiviteter udendørs under åben himmel, hvor der både er mere plads og bedre mulighed for at holde afstand. Det er dog muligt at afholde indendørs forløb så længe arealer og kvadratmeter gør, at pladsbrug og bevægelse mellem deltagere kan holdes forsvarligt og inden for alle retningslinjer. Ønsker I at være indendørs, er der enkelte af vores koncepter, der egner sig bedre end andre ift. at holde retningslinjerne – dette tager vi en dialog om, så I får det bedste forløb.
  • Vores instruktører guider til god håndhygiejne ved at opfordre til håndvask og brug af sprit. Dette indlægges som en fast procedure i vores manualer og forløb.

Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens og andre myndigheders anvisninger, og har tilpasset hvordan vi hos Humanic driver vores venues. På egne venues er der lavet nye rengøringsprocedurer med hyppig rengøring af bl.a. håndtag, såvel som vi konstant holder os opdaterede på nye udmeldinger fra myndighederne, og derfor kan ovenstående løbende opdateres.

Lad os tage dialogen

Helt forståeligt, så hober spørgsmålene sig op, og du kan nok ikke finde alle svar her, men vi tager naturligvis gerne en dialog om netop jeres arrangement og laver en plan i fællesskab.

Vi glæder os til at mødes igen – på en tryg måde.

+45 70 22 65 75
INFO@HUMANIC.DK

Teambuilding + middag for under 10 personer

Tag jeres team eller lille afdeling med på teambuilding og afslut med lækker middag

Få leveret pizza med økologisk spisemærke

fra The Pizza Bro på Islands Brygge

Mødepakke med alt: 25.000,-

Hold møde eller konference for op til 80 pers. med fuld forplejning

Teambuilding + middag for under 10 personer

Tag jeres team eller lille afdeling med på teambuildingforløb og afslut med middag 

Få leveret pizza med økologisk spisemærke

fra The Pizza Bro på Islands Brygge