Tryg teambuilding med Humanic

Med COVID-19 med som gæst tager vi en række forholdsregler, når vi afholder teambuilding

 

I denne tid rejser mange spørgsmål sig om, hvordan man sikkert kan afholde teambuilding-events. Vi forsøger her at komme med svar på det, vi ved noget om – nemlig, hvordan vi hos Humanic arrangerer vores teambuilding-forløb, så de overholder de anbefalede retningslinjer. Og samtidig giver jer en både god og tryg teambuildingoplevelse med samme høje, velkendte Humanic kvalitet.

Humanics retningslinjer for afvikling af teambuilding

Senest opdateret 17. juni 2020

I øjeblikket er forsamlingsforbuddet for max 50 personer gældende og fra d. 9. juli max 100 personer. Derfor afholder vi ikke arrangementer ud over henholdsvis 50 personer og 100 personer inkl. personale. Vi kan sagtens planlægge ud i fremtiden, da vi endnu ikke ved hvornår forbuddet lempes eller hæves. Husk vi flytter arrangementer uden omkostninger- det kan du læse mere om i vores betingelser.

Humanics normale høje standard

På Humanics egne venues følger vi vores normale høje standard til rengøring foruden en række ekstra tiltag. Dem kan du læse mere om her.
På venues, der ikke er vores egne eller ude hos jer, går vi i dialog om at kunne opretholde god hygiejne under forløbet.

Humanics særlige tiltag og forholdsregler under teambuildingforløb

Generelt har vi flere instruktører på forløbene end normalt, så vi kan sprede jer godt ud og holde større afstand under forløbet, uden at det går ud over kommunikationen og forståelsen.

Vores tiltag er varieret alt efter forløb og antal deltagere, men her et udsnit af vores tiltag:

  • Hold vil bestå af max 6 personer
  • Hold placeres med sikker afstand til hinanden
  • Der er håndsprit til rådighed til hvert hold – hele tiden
  • Alle de enkeltstående kommunikations- og samarbejdsøvelser, der normalt kræver fysisk eller tæt kontakt er udskiftet med andre, der kan gennemføres med god afstand mellem de enkelte holddeltagere.
  • Alt grej der er i brug sprittes af mellem skift af øvelser.
  • Vi foretrækker at gennemføre vores aktiviteter udendørs under åben himmel, hvor der både er mere plads og bedre mulighed for at holde afstand.
  • Ønsker I at være indendørs, er der enkelte af vores koncepter der egner sig bedre end andre ift. at holde retningslinjerne – dette tager vi en dialog om så I får det bedste forløb.
  • Vores instruktører guider til god håndhygiejne ved at opfordre til håndvask og brug af sprit. Dette indlægges som en fast procedure i vores manualer og forløb.

Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens og andre myndigheders anvisninger, og har tilpasset hvordan vi hos Humanic driver vores venues. På egne venues er der lavet nye rengøringsprocedurer med hyppig rengøring af bl.a. håndtag, såvel som vi konstant holder os opdaterede på nye udmeldinger fra myndighederne, derfor kan ovenstående løbende opdateres.

Flytning af arrangement til ny dato – uden omkostninger

Såfremt situationen skulle forværres og myndighederne strammer anbefalingerne  – eller føler I jer blot stadig utrygge, så flytter vi gerne teambuilding-arrangementet til en ny dato indenfor 12 måneder, helt uden omkostninger for jer. Det kræver dog, at vi tager dialogen om valg af ny dato, så vi kan sikre ledig kapacitet til jer.

Se vores betingelser her.

Lad os tage dialogen

Helt forståeligt, så hober spørgsmålene sig op og du kan nok ikke finde alle svar her, men vi tager naturligvis gerne en dialog om netop jeres arrangement og laver en plan i fællesskab.

Vi glæder os til at mødes igen – på en tryg måde.

+45 70 22 65 75
INFO@HUMANIC.DK

TRYG TEAMBUILDING I KØBENHAVN

Bliv rystet sammen i jeres virksomhed med teambuilding-aktiviteter i små grupper og med sikker afstand