Chain Reaction

SAMARBEJDE – KOMMUNIKATION – KREATIVITET – KONCENTRATION

FRA SILOTÆNKNING TIL FÆLLES MÅL

Gør op med med silo-tænkningen i jeres organisation – og skab fornyet fokus på jeres fålles mål! Med Chain Reaction er det fælles mål omdrejningspunktet, når alle hold både skal levere resultater hver for sig – og samtidig arbejde sammen – for at skabe en enorm og alsidig kædereaktion! Alle hold har kravspecifikationer, som de skal leve op til, og der vil typisk opstå et behov for at fokusere på sig selv. Men efterhånden bliver det tydeligt, at hvis den samlede kædereaktion skal fungere, så er et fælles samarbejde på tværs, en absolut nødvendighed.

STORM P–MASKINEN SOM TEAMBUILDING

En multifunktionel ”Storm P” maskine skal flytte den fælles energi fra A-Z, og kreativiteten kommer i dén grad i spil, når gamle materialer får nyt liv, og bowlingkugler, boksehandsker, skibsklokker mv. pludselig skal indgå i en dynamisk kæde af energi – fra hold til hold. Forløbet består af en planlægningsfase, hvor holdene indbyrdes skal planlægge og kommunikere – efterfulgt af en realiseringsfase, hvor teori møder praksis. Reaktionen igangsættes af hold 1 og skal holdes i live hele vejen til det allersidste hold. Alle har brug for hjælp fra hinanden, hvis anstrengelserne skal bære frugt.

VIL KÆDEREAKTIONEN NÅ SIN DESTINATION OG FÅR HELE GRUPPEN SUCCES?

Omstillingsparathed og løsningsfokus bliver udfordret, når teorierne fra tegnebrættet møder realiteterne i praksis. Siloerne må  nedbrydes, når holdene, udover at løse egne specifikke udfordringer, også hele tiden er nødt til at arbejde på tværs for at nå det fælles mål. Chain Reaction udstiller både vigtigheden af klar kommunikation og gode overleveringer i en travl hverdag, og viser, hvor vigtigt det er, at alle teams og afdelinger kommunikerer og arbejder sammen på tværs.

Priser fra 295 kr.

pr. pers. / ex moms

PRAKTISK INFO:

10-5000+ personer
2-4 timer / kan tilpasses
Hele landet
Kan leveres både som indendørs- og udendørs version