Chain Reaction

Det handler om samarbejde og kommunikation, når der skal bygges en kæmpestor kædereaktion!

Chain Reaction – lad jeres indre opfindere få frit spil!

SPÆNDENDE – SAMARBEJDE – KOMMUNIKATION – KREATIVITET – KONCENTRATION

 

FRA SILO-TÆNKNING TIL FÆLLES MÅL

Et opgør med silo-tænkningen i jeres organisation – og et fornyet fokus på jeres fælles mål!
Med Chain Reaction er det fælles mål omdrejningspunktet, når alle hold skal arbejde hver for sig – og dog sammen – for at skabe en enorm og alsidig kædereaktion!

EN KÆDEREAKTION I BEDSTE STORM P STIL

En multifunktionel ”Storm P” maskine skal flytte den fælles energi fra A-Z, og kreativiteten kommer i dén grad i spil, når gamle materialer får nyt liv, og bowlingkugler, boksehandsker, skibsklokker mv. pludselig skal indgå i en dynamisk kæde af energi – fra hold til hold.

Forløbet består af en planlægningsfase, hvor holdene indbyrdes skal planlægge og kommunikere, samt en realiseringsfase, hvor teori møder praksis, og I ved hjælp af en række forskellige remedier og materialer skal konstruere kædereaktionen. Reaktionen igangsættes af hold 1 og skal holdes i live hele vejen til det allersidste hold. Alle har brug for hjælp fra hinanden for at anstrengelserne bærer frugt.

VIL KÆDEREAKTIONEN NÅ SIN DESTINATION OG FÅR HELE GRUPPEN SUCCES?

Omstillingsparathed og løsningsfokus bliver udfordret, når teorierne fra tegnebrættet møder realiteterne i praksis. Siloerne må nedbrydes, når holdene, udover at løse egne specifikke udfordringer, også hele tiden er nødt til at arbejde på tværs for at nå det fælles mål.

Chain Reaction udstiller både vigtigheden af klar kommunikation og gode overleveringer i en travl hverdag, og viser, hvor vigtigt det er, at alle teams og afdelinger arbejder sammen på tværs.

Priser fra 290 kr.

pr. pers. / ex moms

 

PRAKTISK INFO:

10-5000+ personer
2-4 timer / kan tilpasses
Hele landet
Kan leveres både som indendørs- og udendørs version