Around The World

Tag på en virtuel jordomrejse rundt i verdens spændende historie og kulturer!

AROUND THE WORLD

GÅDER – EVENTYR – VIRTUELT – TEAMUDFORDRINGER – SAMARBEJDE

 

LAND I SIGTE!

I ’Around The World’ bliver jeres lokale omdannet til en tre-mastet skonnert og jeres hold til en broget besætning matroser.

Med en tablet som guide og til lyden af mågeskrig og bølgeskvulp, sendes I på en virtuel jordomsejling rundt i verdens spændende historie og særprægede kulturer! På hver af de mange destinationer møder I teamudfordringer, gåder og kryptiske opgaver – og I skal hele tiden tage beslutninger og vurdere tilvalg og fravalg, som har konsekvenser for jeres rejse.

Hver beslutning har indflydelse på jeres resultater, og for at gå i land på de vigtige destinationer, skal koder først knækkes og mysterier skal løses.

ALLE TALENTER I SPIL

Variationen af opgaver udfordrer alle talenter på holdet og spænder over geografiske- og landespecifikke spørgsmål såvel som kreative fotoopgaver, musikalske udfordringer, paratviden og billedlig forståelse. Blandt romtønder, flaskeposter og gamle søkort skal I knække de mange forskelligartede opgaver for at komme videre på jeres færd over verdenshavene. Dette teambuilding-arrangement vil med garanti sætte gang i lattermusklerne.

Jordomrejsens nøjagtige design bliver tilpasset stedets fysiske rammer og åbner op for, at deltagerne kan lade sig rive med af spillets univers og eventyrlige ramme.

BEMÆRK: For et mindre tillæg til prisen, kan I få jeres egen identitet skræddersyet ind i ”Around The World”. Få f.eks. jeres egne opgaver om kolleger, værdier, produkter, konkurrenter med i spillet.

Priser fra 290 kr.

pr. pers. / ex. moms

 

Around the world teambuilding

PRAKTISK INFO:

10-500+ personer
1-3 timer / kan tilpasses
Hele landet