Aktiviteter til festen 

Aktiviteter til festen

Udover vores teambuilding-forløb, tilbyder Humanic en række sjove aktiviteter til jeres fest. Vi har både de store samlende aktiviteter såsom musikquiz og mere aktive festspil som bordfodbold og ”slå søm i blok”. Skal det være en større indledende aktivitet, der ryster jer sammen og skaber sammenhold på kryds og tværs, kan du læse mere om vores teambuilding-forløb her.

Humanics mål er ikke kun, at dine gæster husker festen- vores mål er i højere grad, at I husker de mennesker, I var sammen med. Vi skaber relationer med vores aktiviteter som meget nemt er ice-breaker for at danne nye relationer og samtaler med nye ukendte ansigter.

Ligegyldigt om det er nye eller velkendte ansigter, vil et Dinner Game, en Mingle-aktivitet eller en hel omgang teambuilding løfte stemningen og skabe et fællesskab.

Mingle-aktiviteter

Vi opstiller en række aktiviteter som gæsterne kan gå til og fra alt efter lyst og temperament. Nogle vælger at se på med et glas i hånden og muntre sig over scenariet – mens andre med det samme kaster sig ud i aktiviteter og væddemål.
Aktiviteterne kan opstilles med eller uden en instruktør, der sætter spillet i gang og egner sig til at stå fremme både før og efter en middag.

I øjeblikket tilbyder vi blandt andet:

Bordfodbold

En ubestridt klassiker hvor alle kan være med uanset niveau, både sjovt at spille og se på.

Mega Beer Pong

Uundværligt til enhver college fest i USA, her bygget i en mega version, hvor et godt boldøje er vigtigere end at tømme spanden i én slurk.
Fås også i “lille” version, hvor flere små baner kan bestilles. Originale kopper og bolde indgår.

“Slå Søm i blok”

Vi har udvalgt de bedste træstubbe og nøje udvalgt tyske søm der gør kampen om hvem der kan bruge færrest slag til at få sømmet i bund endnu sjovere.

Dart

Det perfekte festspil man næsten kun bliver bedre til med et glas i hånden og det perfekte spil for flere spillere

Cornhole

Hentet direkte ud af USA handler det om at ramme modstanderens hul i spillepladen med den lille majspose. Ukendt for mange, men nemt at spille for de fleste.

Dinner Games

Humanics Dinner Games er perfekte imellem retter eller inden omstillingen til den egentlige fest. De forskellige dinner games er skabt til at give et fantastisk energi-boost og skaber lige dét ekstra humør under middagen, inden I rejser jer og dansegulvet åbner.
Vores dinner games styres af en game master der trygt guider jeres gæster igennem spillet.

I øjeblikket tilbyder vi blandt andet disse klassikere, der kan tilpasse alle gruppestørrelser.

Music Quiz

En tidsrejse fra 60’ernes hippie-toner, til nutidens pulserende lydbillede, hvor hele jeres bord bliver nødt til at arbejde sammen for at være med i konkurrencen om æren og præmierne.

Trivia Casino

Hvor godt har du fulgt med i nyhederne og kulturscenen i året der gik, og har du styr på alle afkroge af jeres virksomhed? Så mangler du bare at have is i maven og en sikker kastehånd, når terningerne ruller i et spil hvor væddemål, viden og vinderinstinkt er vejen til præmierne.

Så’ der Banko

Det klassiske bankospil, som du aldrig har set det før! Hele jeres bord skal samarbejde om at få fuld plade. Men det bliver ikke nemt, for banko får et nyt gear af musik-indslag, trivia-spørgsmål, lynrunder, og alverdens andre twists.

Alle aktiviteter leveres i hele Danmark og vi hjælper dig gerne med at sammensætte lige netop de aktiviteter der passer til dit arrangement.

+45 70 22 65 75
INFO@HUMANIC.DK

BOOK ÅRETS JULEFROKOST!

Vi tilbyder en festlig julemiddag for op til 90 gæster inkl. drikke og venue.
Priser fra 650,- pr person i unikke rammer i København.