Sundhedsevent

Bliv rystet sammen og sæt fokus på sundhed og aktiv trivsel

Styrk sammenholdet med en dag hvor sundhed, bevægelse og livsglæde er I fokus

Vi skræddersyr sundhedsdage, motionsevents og teambuildingforløb, som skaber fokus på sund trivsel, god energi Og stærkt sammenhold I virksomheden.

Sundhedsdag I virksomheden

Inspirerende en sundhedsdag I virksomheden er en temadag, som giver jeres medarbejdere mulighed for at gå på opdagelse I forskellige emner indenfor sundhed og trivsel. Vi opstiller en række boder I jeres fælleslokaler, in kantinen eller lign. Og de forskellige stationer kan så besøges I løbet af arbejdsdagen når det passer ind I medarbejderens tid. Stationerne udvælger vi sammen med jer og oftest er det udpluk fra forskellige målinger og tests fra vores medarbejder-sundhedstjek, kombineret med mini-foredrag og fif til træningsøvelser.

Teambuilding: firma-idrætsdag

Den klassiske idrætsdag I nyt format for virksomheden. Vi sætter fokus på motion og sundhed på en sjov og uformel facon. Et hav af forskellige discipliner og udfordringer venter I idrætsarenaen, og holdene skal selv vurdere hvem, der skal dyste I styrke, matematik, almen viden, udholdenhed og præcision. Alle de forskellige kompetencer skal sættes optimalt I spil for at stå som vinderhold til sidst. En aktiv og sammenrystende dag I sundhedens tegn.

Teambuilding: city adventure race

Snør løbeskoene og deltag I et hæsblæsende holdløb gennem seværdigheder og landemærker I indre by. Som team støder I løbende på fysiske og samarbejdsrelaterede udfordringer, som kan give afgørende bonusinfo I jagten på at nå først frem til næste gemte ledetråd I byen. City adventure race er et teambuilding-forløb, der kan afvikles I københavn, aarhus og odense.

Forløbet kan tilpasses som en aktiv konference-event, hvor emnerne fra oplægsholderne indgår I hold-løbet.

Sundhedsevent: konferencemotion

Kickstart eller afslut mødedagen med en energifyldt motionsoplevelse, hvor alle kan være med! Emner og fakta fra konferencedagen kan integreres I øvelserne på en sjov og inspirerende måde. Eller bryd mødedagen op og lad medarbejderne komme forbi til et mini-sundhedstjek og en kropsanalyse, hvor egen sundhed kommer I fokus. Eller bliv klogere som virksomhed på kontormotion, og hvordan sundhed på arbejdspladsen kan implementeres hos netop jer.

Skræddersyet teambuilding: kom med jeres tanker

​vi kan så mange forskellige ting, når det handler om motion, sundhed og oplevelser. Så har I særlige ideer eller ønsker til en teambuilding-event, så er vi altid åbne for en dialog. Kontakt os og lad os se på det.

Jeres udbytte

  • Energifyldte motionsoplevelser
  • Sammenrystning og styrket fællesskab
  • Inspiration til motion og sundhedsadfærd
  • Højt humør og bedre energi

Muligheder

  • Sundhedsdag for hele virksomheden
  • Sammenrystende teambuilding for alle
  • Foredrag & workshops

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag