The Fat Mussel Monday!

The Fat Pike pudser igen gryderne af, og inviterer på blåmuslinger i overdådige mængder.

På The Fat Pike er der ingen tvivl om, at vi har tabt vores hjerte til havet og alle de lyksaligheder, der kan fiskes op derfra.

Nu inviterer The Fat Pike alle mandage frem til jul igen til The Fat Mussel Monday, hvor kokkene finder de store gryder frem og serverer hvidvinsdampede blåmuslinger ved bordene.

Menu

Hvidvinsdampede blåmuslinger
med hvidløgssmør og persilleServeres løbende i gryder ved bordet

The Fat Pike fries
med urtemayo

Billet

150 kr. + gebyr pr. person
Billetter købes via madbillet.dk

Om The Fat Pike

The Fat Pike ligger på Islands Brygge i Københavns gamle havnekvarter, og ligesom på en oyster bar i Boston eller en anden moderne havneknejpe går vi straight forward til tilberedningen af maden såvel som indretningen, hvor vi dyrker det rå, upolerede og urbane.

The Fat Pike er drevet af Humanic, der blandt andet tæller Torben Klitbo, der grundlagde Cofoco og har været med til at skabe flere prisvindende københavnske restauranter herunder Høst, Llama og Scarpetta. Humanic driver foruden The Fat Pike også The Pizza Bro, The Shrimp, Kerne Pavillonen, Atrium Sankt Annæ og Pakhus Bryggen.

GOURMET JULEMIDDAG!

Vi omdanner vores unikke venues til pop up restauranter og tilbyder en eksklusiv julemiddag inkl. vinmenu.
595,- pr. person inkl. moms på fredage