Hold konfirmation i København med Humanic

Humanic byder på smukke, rustikke og unikke rammer til den store fest.

 

Konfirmation med Humanic

En helt særlig dag. Overgangen fra barndom til ungdom, og der kan være nok at se til, når den store konfirmationsfest skal planlægges. Hvem skal med, hvordan skal jeres invitationer se ud, og hvor finder man konfirmationstøj og sko?

Men inden I når så langt, skal I finde det helt rigtige sted at holde jeres konfirmationsfest, og der kommer vi ind i billedet. Humanic råder over en lille håndfuld venues i forskellig stil – lige fra det rå og urbane til det ny nordiske med søudsigt.

Humanic har de sidste 15 år beskæftiget sig medarbejderoplevelser lige fra små møder til kæmpe store fester. Og vores tilgang er fuldkommen den samme til at afholde en konfirmationsfest. Alt skal fungere og stå knivskarpt.

Overskuelige priser

Hos Humanic har vi prøvet at gøre det lidt lettere for jer at lægge budgettet til jeres konfirmation. Vi samler mad, drikke og venue sammen i en pakke, så I kan nyde dagen uden at bekymre jer om dødssyge ekstraregninger. Naturligvis kan I have ekstra ønsker, og der giver vi mulighed for en række tilvalg.

Vores pakkepriser ligger fra 650 kr. pr. person på et af vores venues, eksempelvis i Spisesalon Bryggen, der byder på den intime og lidt “hemmelige” fest, eller på Kerne Pavillonen med eksklusiv søudsigt.

Tre retters menu

Der er ingen tvivl om, at mad og drikke er et stort emne til enhver fest. Man sidder længe ved bordet, så maden skal ikke bare være festlig, men også mættende og noget man kan tale om. Humanic har blandt andet Cofoco stifteren Torben Klitbo i ejerkredsen, og vi driver til daglig to restauranter. Vi står selv for maden på alle vores venues, så et højt gastronomisk niveau er vigtigt for os.

Hos os sammensætter vi en tre retters menu ud fra vores faste menuer, og der er rig mulighed for at sætte et personligt præg. Har I ønsker, der rækker ud over de faste pakker, finder vi også ud af det og regner på en ny pris til jer.

Humanics venues til jeres konfirmation

Nedenfor kan du se hvilke specifikke venues, vi anbefaler til jeres konfirmation i København. Vores udbud strækker sig fra rustikt, råt og eksklusivt.

Uanset hvilket sted I vælger, så lover vi, at I får en fantastisk dag i unikke rammer. Det eneste vi ikke kan garantere er godt vejr!

Pakhus Bryggen

Islands Brygge

Antal: 30-150 personer
Fra 680 kr. pr. person

Spisesalon Bryggen

Islands Brygge

Antal: 30-150 personer
Fra 650 kr. pr. person

Kerne Pavillonen

København V/Søerne

Antal: 30-150 personer
Fra 680 kr. pr. person

The Fat Pike

Islands Brygge

Antal: 30-150 personer
Fra 650 kr. pr. person

GOURMET JULEMIDDAG!

Vi omdanner vores unikke venues til pop up restauranter og tilbyder en eksklusiv julemiddag inkl. vinmenu.
595,- pr. person inkl. moms på fredage