Hold fødselsdag i København med Humanic

Humanic byder på smukke, rustikke og unikke rammer til fødselsdagsfest uanset alderen.

 

Fødselsdagsfest med Humanic

Den runde fødselsdag, et kvart århundrede eller bare fordi fødselsdag SKAL fejres på behørig vis! Der kan være nok at se til, når fødselsdagsfesten skal planlægges. Hvem skal med, hvordan skal gæsterne underholdes, hvem kender en god DJ og hvad skal der serveres?

Men inden du når så langt, skal du finde det helt rigtige sted at holde din fødselsdagsfest og der kommer vi ind i billedet. Humanic råder over en lille håndfuld venues i forskellig stil – lige fra det rå og urbane til det ny nordiske med søudsigt.

Humanic har de sidste 15 år beskæftiget sig medarbejderoplevelser lige fra små møder til kæmpe store fester. Og vores tilgang er fuldkommen den samme til at afholde en fødselsdagsfest. Alt skal fungere og stå knivskarpt.

Overskuelige priser

Hos Humanic har vi prøvet at gøre det lidt lettere for dig at lægge budgettet til din fødselsdagsfest. Vi samler mad, drikke og venue sammen i en pakke, så du og dine gæster kan nyde dagen uden at bekymre jer om dødssyge ekstraregninger. Naturligvis kan du have ekstra ønsker, og der giver vi mulighed for en række tilvalg.

Vores pakkepriser starter på 990 kr. pr. person på et af vores venues, eksempelvis i Spisesalon Bryggen, der byder på den intime og lidt “hemmelige” fest, eller på Kerne Pavillonen med eksklusiv søudsigt.

Festlig tre retters menu

Der er ingen tvivl om, at mad og drikke er et stort emne til enhver fest. Man sidder ofte længe ved bordet, så maden skal ikke bare være festlig og æstetisk, men også mættende og noget man kan tale om. Humanic har blandt andet Cofoco stifteren Torben Klitbo i ejerkredsen, og vi driver til daglig to restauranter. Vi står selv for maden på alle vores venues, så et højt gastronomisk niveau er vigtigt for os.

Hos os sammensætter vi i fællesskab en festlig tre retters menu ud fra vores menuer, og der er rig mulighed for at sætte et personligt præg. Har I ønsker, der rækker ud over de faste pakker, finder vi også ud af det og regner på en ny pris til jer.

Humanics venues til din fødselsdagsfest

Nedenfor kan du se hvilke specifikke venues, vi anbefaler til din fødselsdagsfest i København. Vores udbud strækker sig fra rustikt, råt og eksklusivt.

Uanset hvilket sted I vælger, så lover vi, at I får en fantastisk dag i unikke rammer. Det eneste vi ikke kan garantere er godt vejr!

Pakhus Bryggen

Islands Brygge

Antal: 50-150 personer
Fra 1190 kr. pr. person
.

Spisesalon Bryggen

Islands Brygge

Antal: 50-150 personer
Fra 990 kr. pr. person
.

The Fat Pike

Islands Brygge

Antal: 50-150 personer
Fra 990 kr. pr. person
.

Kerne Pavillonen

København V/Søerne

Antal: 50-150 personer
Fra 1190 kr. pr. person
.

Tilmeld Humanics nyhedsbrev

Modtag nyheder om alt hver der sker i Humanic indenfor teambuilding, aktiviteter og events