Hold jeres bryllup i København med Humanic

Humanic byder på smukke, rustikke og unikke rammer til jeres bryllup.

 

Bryllup med Humanic

Der er nok at se til, når man skal planlægge et bryllup. Hvem skal med, hvilken bryllupskage skal I have, hvordan skal jeres bryllupsinvitationer se ud, hvem er toastmaster, og hvilken kirke eller rådhus?

Men inden I når så langt, skal I finde det helt rigtige sted at holde jeres bryllupsfest, og der kommer vi ind i billedet. Humanic råder over en lille håndfuld venues i forskellig stil – lige fra det rå og urbane til det ny nordiske med søudsigt.

Humanic har de sidste 15 år beskæftiget sig medarbejderoplevelser lige fra små møder til kæmpe store fester. Og vores tilgang er fuldkommen den samme til at afholde et bryllup. Alt skal fungere og stå knivskarpt.

Overskuelige priser

Hos Humanic har vi prøvet at gøre det lidt lettere for jer at lægge det store bryllupsbudget. Vi samler mad, drikke og venue sammen i en festpakke, så I kan more jer uden at bekymre jer om dødssyge ekstraregninger. Naturligvis kan I have ekstra ønsker, og der giver vi mulighed for en række tilvalg. Har I ønsker som går derudover, finder vi naturligvis også en løsning på det.

Vores pakkepriser starter på 1.050 kr. i Spisesalon Bryggen der byder på det intime og lidt “hemmelige” bryllup, og går til 1390 kr. i højsæsonen for bryllup på Kerne Pavillonen med eksklusiv søudsigt.

Festlig middag

Der er ingen tvivl om, at mad og drikke er et stort omdrejningspunkt for selve bryllupsfesten. Man sidder længe ved bordet, så maden skal ikke bare være festlig og æstetisk, men også mættende og noget man kan tale om. Humanic har blandt andet Cofoco stifteren Torben Klitbo i ejerkredsen, og vi driver til daglig to restauranter. Vi står selv for maden på alle vores venues, så et højt gastronomisk niveau er vigtigt for os.

Hos os sammensætter I selv jeres bryllupsmenu ud fra vores menuer, så der er rig mulighed for at sætte et personligt præg. Har I ønsker, der rækker ud over de faste pakker, finder vi også ud af det og regner på en ny pris til jer.

Humanic’s venues til dit bryllup

Nedenfor kan du se hvilke specifikke venues, vi anbefaler til dit bryllup i København. Vores udbud strækker sig fra rustikt, råt og eksklusivt.

Uanset hvilket sted I vælger, så lover vi, at I får en fantastisk dag i unikke rammer. Det eneste vi ikke kan garantere er godt vejr!

Pakhus Bryggen

Islands Brygge

Antal: 50-150 personer
Fra 1150 kr. pr. person

Spisesalon Bryggen

Islands Brygge

Antal: 50-150 personer
Fra 1050 kr. pr. person

Kerne Pavillonen

København V/Søerne

Antal: 50-150 personer
Fra 1150 kr. pr. person

The Fat Pike

Islands Brygge

Antal: 50-150 personer
Fra 1050 kr. pr. person

Tilmeld Humanics nyhedsbrev

Modtag nyheder om alt hver der sker i Humanic indenfor teambuilding, aktiviteter og events