Humanic på Smukfest

Vi havde fornøjelsen af at tilbyde festivalgæsterne vores Italio-restaurantkoncept, VIP-kunderne, The Fat Pike, og kunsterne en back-stage restaurant

Humanic på Smukfest

Vi havde fornøjelsen af at tilbyde festivalgæsterne vores Italio-restaurantkoncept, VIP-kunderne, The Fat Pike, og kunsterne en back-stage restaurant. Det blev en fest i regn, blæst og masser af sol – og vi glæder os allerede til næste år.

KUNDER TIL FESTIVAL

Vores dejlige og humørfyldte kunder fra 3Shape, Maersk Drilling, Dansk Retursystem, QVARTZ, Nybolig og KPMG var med os torsdag. Vi startede med morgenmad på vores restaurant på Islands Brygge, og tog bussen til Skanderborg. Smukfest blev til frokost og middag på vores restauranter og bagom-festivalen-rundvisning med Smukfests engagerede medarbejdere – og ellers bare god gedigen hygge med musik i godt selskab og høj sol – altså lige indtil himmelen åbnede sig 1 time inden afgang retur til Islands Brygge ?! Vi ses til næste år.

Modtag et uforpligtende tilbud

Beskriv kort dine behov og modtag et tilbud inden for 24 timer.

Sidste nyt fra Humanics Restauranter

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.