Fest med stjernerne på Plantarium

Humanic overtog i sommer forpagtningen af selskaber på Planetarium, der med sine mange muligheder er en stjerne for dem, som er på udkig efter det sjældne.

Den velkendte, arkitekttegnede bygning ligger på Gl. Kongevej midt i København og kun et par minutters gang fra Vesterport St.

Danmarks største PowerPoint

Indvendig består Planetarium blandt andet af Kuppelsalen, der dagligt fascinerer sine besøgende med Nordeuropas største kuppellærred. En sal som nu kan danne ramme om jeres næste event eller konference.

Det avancerede projekteringsudstyr leverer Danmarks, måske største, PowerPoint præsentation på det 300 kvadratmeter store lærred, hvor I har også mulighed for at sætte scenen, ved at starte ud med en præsentation af den aktuelle stjernehimmel.

Made in space

Planetarium præsenterede sidste år et nyt digitalt udstillingsareal ‘Made in Space’. Et fantastisk rum med masser af interaktive muligheder, som betyder, I nu kan feste mens Big-Bang opstår og omgiver jer, og stjernestøvet på gulvet følger jeres dansetrin. En helt igennem enestående oplevelse.

Gastronomi lige ved siden af

Humanics restaurant, Kerne Pavillonen, ligger også i Planetariums lokaler med en fantastisk udsigt over søerne. Det betyder, hvad enten I er til konference eller fest, at I helt ukompliceret kan benytte restaurantens flotte lokaler og køkken.

Alt i alt er der plads til store armbevægelser på Planetarium, som sjældent ses andre steder i København.

Der er plads op til 800 personer på Planetarium

Få et uforpligtende tilbud!

Sidste nyt fra Humanics Restauranter

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.