Humanic vinder pris! 

Og prisen for BEST SOCIAL EVENT går til…. Humanic!

 

YES, YES, YES! Ved Danish meeting & event award 2020 onsdag d. 2. sept. blev Humanics teambuilding-koncept Collaboration Game kåret som BEST SOCIAL EVENT.

Toppen af møde- og eventbranchen skulle kåres og her kunne the mastermind bag alle vores teambuilding koncepter Theis Rosenkvist sammen med resten af teamet altså tage imod den flotte pris overrakt af en frisk Martin Brygmann!

The Collaboration Game for Novo Nordisk

Opgaven lød, at der skulle gøres op med silotænkning og vises hvor vigtig god kommunikation er for en effektiv virksomhed. Arrangementet skulle involvere 350 medarbejdere, som alle skulle samarbejde, på tværs af køn, alder, etnicitet, samtidig med, at ingen flaskehalse eller ventetid måtte opstå.

Humanic kom med ”Collaboration Game”, en kædereaktion i 3 dele, med udgangspunkt i Novo Nordisk egne hovedtemaer. Alle medarbejdere blev aktiverede i hold og fokus blev lagt på den enkeltes evner og faglighed for at løse opgaven.

The Collaboration Game er senere blevet inspirationen til Humanic’s faste teambuildingforløb ”Chain Reaction”.

Styrk sammenholdet i jeres teams

Vi brænder for at lave mindeværdige oplevelser med vores teambuildingkoncepter og prisen her giver en solid selvtillidsindsprøjtning og ja masser af high-fives på kontoret. Vores team sidder klar til at hjælpe jeres virksomhed med at skabe det helt rigtige teambuildingforløb til jer- naturligvis tilpasset sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

Teambuilding + middag for under 10 personer

Tag jeres team eller lille afdeling med på teambuildingforløb og afslut med middag 

Få leveret pizza med økologisk spisemærke

fra The Pizza Bro på Islands Brygge

Få et uforpligtende tilbud!

Sidste nyt fra Humanics Restauranter

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.