Humanic har åbnet ny restaurant

Restaurant Tempo er netop åbnet på Sankt Annæ Plads og det er ikke helt uprøvede kræfter, der skal give københavnerne klassiske italienske retter i nye klæder

Humanic har åbnet stil – og smagfuld italiensk restaurant

Restaurant TEMPO er netop åbnet på Sankt Annæ Plads og det er ikke helt uprøvede kræfter, der giver københavnerne en ny italiensk restaurant et stenkast fra Nyhavn.
Bag restauranten står, blandt andre, Torben Klitbo, der har været med til at skabe flere prisvindende københavnske restauranter, herunder Høst, Llama, Scarpetta, The Fat Pike og nu også TEMPO.
Stemningen og indretningen er classy og international, men priserne er til at komme i nærheden af. Eller som vi selv siger: Vi sætter tempo på den klassiske italienske spiseoplevelse.

Læs mere om Tempo her

Modtag et uforpligtende tilbud

Beskriv kort dine behov og modtag et tilbud inden for 24 timer.

Sidste nyt fra hele Humanic

Nyhed: Hurra “The Fat Pike” Fylder 1 år

The Fat Pike fylder 1 år Humanic's skaldyr - og bøfrestaurant The Fat Pike kan sætte ét lys i lagkagen, og det fejrer vi med en lille gave Humanic's skaldyr - og bøfrestaurant The Fat Pike har fødselsdag! For et år siden kom vores første restaurant, nemlig...

læs mere

Nyhed: Ledige kontorlejemål – Kom og lej med Humanic

Ledige kontorlejemål - Kom og lej med Humanic Der er ledige lejemål hos Humanic, til kreative typer og andre virksomme sjæle Del skønne kontorlokaler med Humanic Humanic har slået sig ned i en ny sandkasse- 450 m2 luftigt loftkontor på Islands Brygge – og...

læs mere

Nyhed: Hold godt nytår på Humanic’s restauranter

Hold godt nytår på Humanic's restauranter Både restaurant Tempo og The Fat Pike har åbent nytårsaften, med en særlige nytårsmenuer og festlig stemning Italiensk eller surf'n turf nytårsaften? Både Humanic's italienske restaurant Tempo på Sankt Annæ Plads,...

læs mere

Nyhed: Humanic på Smukfest

Vi havde fornøjelsen af at tilbyde festivalgæsterne vores Italio-restaurantkoncept, VIP-kunderne, The Fat Pike, og kunsterne en back-stage restaurant

læs mere