Firmatræning – Løbehold for alle

Sjov og effektiv løbetræning for alle niveauer

Træning hos jer – når det passer jer!

Vi møder fysik op på jeres adresse og træner med jer på aftalt tidspunkt. Vores brede erfaring med løbehold og funktionel træning betyder, at jeres løbehold bliver en alsidig, sjov og effektiv oplevelse. Vi stiller med de bedst uddannede og mest passionerede instruktører.

Løbehold for alle

Vi tilpasser løbetræningen så både den erfarne løbeentusiast og nybegynderen får en god og givende trænings-session. Løbeholdet byder primært på fartlege, teknikløb og intervaller med indlagte øvelser undervejs. Vores træningsprogrammer er altid tilrettelagt, så alle deltagere – uanset niveau, er fælles om træningen. På vores løbehold er der typisk ingen lange løbeture, men fokus er I stedet på fartlege, teknikløb og intervaltræning, så alle hele tiden er sammen om træningspasset og de sjove og udfordrende øvelser.

Vi garanterer en løbetræning, der både ryster jer sammen, giver høj puls og sved på panden – uanset den enkeltes udgangspunkt.

Vi gør en dyd ud af, at vores løbetræning skal være både sjov, effektiv og varierende samt at alle føler sig inkluderet uanset løbeerfaring.

Gratis medlemsskab af famfit.dk

Vi tilbyder alle medarbejdere gratis medlemskab I famfit.Dk. Det betyder, at så længe vi har et forløb med jer, kan jeres medarbejdere træne gratis med hos danmarks største udendørs træningskoncept.
Der er hold på flere lokationer I hovedstadsområdet hver dag – hele året. Famfit.Dk er en del af HUMANIC MOVEMENT.

Uforpligtende tilbud: vi kommer gerne ud til en uforpligtende snak om hvordan et trænings set-up kunne fungere hos jer.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag