Foredrag/workshop: 4 minutter om dagen

Konceptet er lige så effektivt, som det er enkelt!

Foredrag og workshops

Vores unikke, videnskabelige projekt og motionskoncept – ”4 minutter om dagen” er omdrejningspunktet i en aktiv og motiverende session, som giver jer indsigt i hvad få minutters fysisk aktivitet med rette intensitet – og med de rette muskelgrupper, kan betyde for mental trivsel, fysisk sundhed, og ikke mindst – socialt fællesskab, på arbejdspladsen.

Konceptet ”4 minutter om dagen” er resultatet af et videnskabeligt forsøg, vi, i samarbejde med Københavns Universitet, lavede i 2 større virksomheder. Forløbet gav opsigtsvækkende resultater både på fysiske, mentale og sociale parametre.

I bliver klogere på både hjernens, kroppens og relationernes opbygning og reaktionsmønstre – og det overrasker, når vi videnskabeligt påviser hvordan både indlæring, hukommelse og cellernes trivsel bliver influeret af ganske få minutters motion i arbejdstiden.

Konceptet er lige så effektivt, som det er enkelt!

I får øvelser samt gode råd og fif med hjem til at tage fat på udfordringen – 4 minutter om dagen!

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag