MOGENS DAHL KONCERTSAL

ARKITEKTPERLE I EN HISTORISK SETTING

 

 

 

 

 

Stilrent designet koncert- og multihus

Mogens Dahl Koncertsal i den historiske del af Islands Brygge ligger kun et stenkast fra vandet og den livlige havnefront.
Huset som oprindeligt var en staldbygning fra 1901 er nøje restaureret og designet så det nu rummer et hav af muligheder for fest-, konference- og teambuilding-oplevelser i usædvanligt lækre og æstetiske rammer.

Tagterrassen og den skønne, private gårdhave lægger op til den hyggeligste sommerfest,
mens salene kan rumme både fester, møder og konferencer året rundt.

Workshops & Teambuilding

Vi har skræddersyede koncepterne, der passer perfekt til jeres firmadag hos Mogens Dahl Koncertsal. I kan få aktiviteter indendørs i de smukke lokaler, udendørs i gårdhaven – eller I kan komme på en udfordrende opdagelsesjagt rundt i det historiske miljø omkring Islands Brygge og havnen. Ønsker I foredrag, workshops eller en hel kursusdag er lokalerne alle godt udstyret til dette.  Skal dagen slutte med en lækker gourmetmiddag eller fest – eller søger I  mødefaciliteter med forplejning på højt niveau?  Denne location har mulighederne.

HOLD FIRMAFEST

Vi kan arrangere firmafesten hos Mogens Dahl Koncertsal, så det bliver en oplevelse I sent vil glemme. Den  aflukkede gårdhave og tagterrassen på tilbygningen, er oplagte til en sommerfest hvor middag og dans kan  foregå i salene, der åbner op ud til gården med telte og friluftbar. Og firmajulefrokosten bliver ikke mindre speciel i den gamle staldbygning, der i dag står som en lækker arkitektonisk perle i det historiske Bryggen. Som et ekstra twist, kan gæsterne sejles til festen, da koncertsalen kun ligger en ganske kort gåtur fra havnefronten.

TEAMBUILDING & AKTIVITETER

Hos Mogens Dahl Koncertsal er der rig mulighed for at kombinere jeres møde, middag eller fest med en sammenrystende teambuilding aktivitet eller involverende foredrag og workshops.

Læs mere om vores andre venues

Odd Fellow Palæet

København K

 

Mogens Dahls Koncertsal

København S

 

Comwell Borupgaard

Nordsjælland

 

Langelinie Pavillonen

Østerbro/Langelinie

 

Odense Congress Center

Odense

 

Tivoli Hotel & Congress

København V

 

Aamanns Køkken

København K

 

Den Blå Planet

København S

 

Vildmarksvenues

Hele landet