Mødepakke med alt: 25.000,-

Hold møde eller konference for op til 80 pers. med fuld forplejning

Book Bord

Kerne Pavillonen

Søblik i kernen af København

Lige i kernen af København hos Planetarium byder vi på Københavns smukkeste udsigt over Sankt Jørgens Sø.
Der er noget beroligende over at sidde og kigge ud over vandet og se solen blinke i de små bølgetoppe, træerne spejle sig i overfladen og høre lyden af vandet der rammer søbredden. Til at ledsage øjnenes fryd, står vores kokke klar med brunch, smørrebrød og udvalgte kager.
Kokkene går i køkkenet med Norden i hjertet, men med et åbent sind for alverdens inspirationer. Det er traditioner med et fornyende greb der serveres.

Plads til livets store begivenheder

Vi rummer alt fra sagens kerne til konferencer og kernefamilier til livets store fester. Eller ganske enkelt bare en god frokost med gode stykker smørrebrød, fyldt med kerner. Naturligvis.
Kerne Pavillonen er drevet af Humanic med blandt andre grundlæggeren af Cofoco Torben Klitbo i spidsen, der har været med til at skabe flere prisvindende københavnske restauranter herunder Høst, Llama, Scarpetta, The Fat Pike og nu også Kerne Pavillonen.

Serveres kl. 11.30-15.30

Et stykke 95 kr – To stykker 175 kr. Tre stykker 225 kr. pr person

HVID SILD
med marmor vagtelæg, selleri, glaskål, æbler, valnøddeolie og brød

RØGET HELLEFISK 
med friskost, sprød kartoffel/jordskokke-krumme, syltet løg og karse

OKSETATAR
med semitørrede tomater, kapers, cornichoner, sennepsfrø og sprøde kartofler

KARTOFFELMAD
med trøffelmayo, syltede bøgehatte, vintertrøffel og sorte trompethatte

HØNSESALAT
med agurk, bacon, malt og Konrad ost

TIL BØRN 

MINI SMØRREBRØD 
Et stykke 45 kr. – To stykker 75 kr. – Tre stykker 95 kr. 
Serveres i ministørrelse på én tallerken

BRÆT

Danske specialiteter serveret med knækbrød, smør og kompot
Lindbjerg østjysk hvid gedeost, Konrad nordjysk komælksost, Blå Bornholm røget blåskimmelost, fennikel-salami, Rikkes favorit pølse fra Fanø og Fanøskinke fra Slagter Christensen

175,-

LUNE RETTER

Alle retter serveres med salat og sprøde kartofler

GRILLET LAKS 
med gedeyoghurt, og mynte/persille-pesto
175,- 

SVINEKÆBER SOM SCHNITZEL  
med kraftig sky med blomkål, kapers og asier
155,-

GRILLET STRIPLOIN (180 gr.)
med løgringe, ribs, rødvinssauce og tallerkensmækker
185,- 

DESSERT

GATEAU MARCEL
Vores egen version af den franske chokoladekage 
45,- 

CREME BRULEE
med vanilje og honeycomb
45,­-

Serveres lørdag og søndag kl. 09.30 – 14.30

Sammensæt selv din morgenmad- vælg gerne flere af samme ting.

3 stk. 95,-
5 stk. 135,-
7 stk. 165,-

BRØDKURV
med Manitobabrød, rugbrød og smør

ØKOLOGISK SKYR
med bær og kerner

AVOCADO
med røgede mandler og piment d’espelette

POCHERET ÆG
med mornaysauce krydderurtesmør

KOLDRØGET LAKS
med frisésalat, dild og citronskal

FANØSKINKE
fra slagter Christensen

BACON
håndskåret stegt bacon

PØLSER
krydret med løvstikke

KOMÆLKSBRIE
økologisk lavet på marskmælk

BLODAPPELSIN 
med citrontimian og pistacie

CROISSANT
smørbagt af økologiske råvarer

KANELSNEGL
hjemmebagt

MOUSSERENDE VIN
Vino Spumanti Brut Bosco dei Cirmioli – fl. 225 kr. / gl. 65 kr.
Cava Brut Reserva, 2016 – fl. 325 kr. / gl. 85 kr.

HVIDVIN
Val de Loire Sauvignon Blanc Les Rafelieres, 2017 – fl. 225 kr. / gl. 65 kr.
Val de Loire Chardonnay Le Bois Chalard, 2017 – fl. 225 kr. / gl. 65 kr.
Riesling Trocken Quarz, 2018 – fl. 325 kr. / gl. 85 kr.
Petit Chablis – fl. 425 kr. / gl. 100 kr.

ROSE
Cabernet Franc Rosé Les Rafelieres, 2018 – fl. 225 kr. / gl. 65 kr.
Côtes de Provence Rosé Melopée de Gavoty, 2018 – fl. 225 kr. / gl. 65 kr.

RØDVIN
Merlot Les Champeureux Pays d’Oc, 2017 – fl. 225 kr. / gl. 65 kr.
Pinot Noir Les Rafelieres, 2017 – fl. 275 kr. / gl. 75 kr.
Côtes du Rhône, 2016 – fl. 325kr. / gl. 85 kr.
Spätburgunder, 2017 – fl. 425kr. / gl. 110 kr.

VAND – 25 kr.
Med eller uden brus ad libitum pr. person

SODAVAND – 25 cl.  30 kr.
Faxe Kondi
Pepsi / Pepsi Max
Nikoline appelsin

FADØL
Royal pilsner eller classic
30 cl. 40 kr.
50 cl. 60 kr.
Anarkist Brown Ale, 40 cl. 65 kr.
Anarkist New England IPA, 40 cl. 65 kr.
Schiøtz IPA, 40 cl. 65 kr.

SNAPS – 40 kr.
Hven Organic Aquavit
Hven Organic Summer Spirit
O.P. Anderson aquavit
Linie Aquavit
Aalborg Taffel Aquavit

NOHRLUND ØKOLOGISKE COCKTAILS
Den Røde 65 kr.
Vodka, jordbær, rabarber, vanilje
Den Hvide 65 kr.
Gin, hyldeblomst, ingefær
Mojito 65 kr.
Rom, mynte, lime, soda

JUICE –  25 cl. 37 kr.
Appelsin
Æble
Hyldeblomst
Citron & ingefær

KAFFE 
Cappuccino – 36 kr.
Café Latte – 36 kr.
Cortado – 36 kr.
Dobbelt espresso – 30 kr.
Americano –  30 kr.

TE – kop 30 kr.
Chaplon te
Earl Grey, English Breakfast, Mynte

CHOKOLADE – 36 kr.
Valhrona celaya med flødeskum

SNACKS – 35 kr.
Oliven eller nødder

På Kerne Pavillonen er der både plads til firmafesten eller en af livets store begivenheder.

Rummets er indrettet med niveauforskelle, som betyder, at alle har mulighed for at nyde udsigten. Derudover har det, da det er en pavillon, altid et fantastisk lysindfald – selv på de grå dage. Kerne Pavillonen indeholder desuden både orangerie, spiseområde, bar og stor terrasse direkte ned til Søerne

Sammen med Planetariums lokaler har vi plads til op til 800 gæster ved mingle-arrangement, 500 gæster siddende og op til 150 gæster, hvis I vil sidde samlet i restauranten.

Med et utal af muligheder for konference, middag og fest glæder vi os meget til at vise jer Humanics kerne.

Booking

For selskaber på over 8 personer bedes I kontakte os på mail kerne@humanic.dk

Mandag 11.30 til 16.30

Tirsdag 11.30 til 16.30

Onsdag 11.30 til 16.30

Torsdag 11.30 til 17.00

Fredag 11.30 til 17.00

Lørdag 09.30 til 17.00

Søndag 09.30 til 17.00

FROKOSTSERVERING
Alle dage fra kl 11.30-15.30

BRUNCH
Lørdage/søndage fra kl 9.30-14.30

KONTAKT
kerne@humanic.dk
Tlf: 28 87 74 33
Fra 11.00 til 14.30

ADRESSE
Gl. Kongevej 10
1610 København V
Indgang fra søsiden

Mødepakke med alt: 25.000,-

Hold møde eller konference for op til 80 pers. med fuld forplejning

Nytårskur på The Fat Pike - Tre retter for kun 200,-

Book Bord

Sidste nyt fra Humanics Restauranter

Dining Week 2020 på Humanics restauranter

Dining Week 2020 på Humanics restauranter

Deltag i Dining Week på en af vores restauranterVinterferien nærmer sig og dermed også den folkekære restaurantfestival Dining Week.Gå ikke glip af denne tradition og de spændende menuer på vores to restauranter.   KERNE PAVILLONEN DINING WEEK MENU 7.-16. februar...

Kerne Pavillonen får endnu mere dejlig dansk mad på kortet

Kerne Pavillonen får endnu mere dejlig dansk mad på kortet

Kerne Pavillonen skyder året igang med ny menu Endnu mere dejlig dansk mad på kortet Kerne Pavillonens kokke-hjerter brænder for det danske køkken, og med alle de ideer, de gerne vil dele ud af, har de nu sammensat en ny fabelagtig frokostmenu. Menuen byder...

Nytårskur på The Fat Pike

Nytårskur på The Fat Pike

   Start det nye år med manér ved at invitere dine yndlingsmennesker til nytårskur på The Fat Pike og få rundet 2019 af på behørig vis! Nytårskur betyder ganske enkelt ”En festlig ceremoni, hvor en række fremtrædende personer mødes med regenten i anledning...

Nytårsaften på The Fat Pike

Nytårsaften på The Fat Pike

Hold nytårsaften på The Fat Pike! Igen i år åbner The Fat Pike dørene op for en festlig aften i godt selskab med andre nytårsstemte gæster i det charmerende gamle pakhus-kvarter centralt på Islands Brygge. Med en nytårsmiddag på The Fat Pike kan du lade årets sidste...

Nytårsaften på Kerne Pavillonen!

Nytårsaften på Kerne Pavillonen!

Nytårsaften på Kerne Pavillonen Hop ind i det næste årti med manér! Hold din nytårsaften med lækker mad og Københavns bedste udsigt. Her vil være masser af champagne, og en menu kreeret eksklusivt til aftenen, så du på bedste vis kan sige farvel til 10'erne. Kerne...

The Fat Mussel Monday

The Fat Mussel Monday

The Fat Mussel Monday! The Fat Pike pudser gryderne af, og inviterer på fællesspisning i muslingens tegn På The Fat Pike er der ingen tvivl om, at vi har tabt vores hjerte til havet og alle de lyksaligheder, der kan fiskes op derfra. Fra tidligere succes med...

PAKKETILBUD!

HOLD MØDE ELLER KONFERRENCE
MED FULD FORPLEJNING FOR OP TIL 80 PERSONER

25.000 KR.