Sundhedsevents & Teambuilding

Bliv rystet sammen og få skabt fokus på sundhed og positiv energi

Sundhedsevents & Teambuilding

Bliv rystet sammen og få skabt fokus på sundhed og positiv energi

Sundhedsevents & Teambuilding

Bliv rystet sammen og få skabt fokus på sundhed og positiv energi

Sundhedsevents

Styrk sammenholdet med en dag hvor sundhed, bevægelse og livsglæde er i fokus.
Vi skræddersyr motionsevents, sundhedsdage og teambuildingforløb, som skaber god energi og stærkt sammenhold.

Kontakt Humanic Movement

Jeres udbytte

Energifyldte motionsoplevelser
Sammenrystning og styrket fællesskab
Inspiration til motion og sundhedsadfærd
Højt humør og bedre energi

Muligheder

Sundhedsdag for hele virksomheden
Sammenrystende teambuilding for alle
Foredrag & Workshops

Teambuilding: City Adventure Race

Snør løbeskoene og deltag i et hæsblæsende holdløb gennem seværdigheder og landemærker i indre by. Som team støder I løbende på fysiske og samarbejdsrelaterede udfordringer, som kan give afgørende bonusinfo i jagten på at nå først frem til næste gemte ledetråd i byen. City Adventure Race er et teambuilding-forløb, der kan afvikles i København, Aarhus og Odense. 

Teambuilding: Idrætsdagen

Den klassiske idrætsdag i nyt format for virksomheden, der vil sætte fokus på motion og sundhed på en sjov og uformel facon. Et hav af forskellige discipliner og udfordringer venter i idrætsarenaen, og holdet skal selv vurdere hvem, der skal dyste i styrke, matematik, almen viden, udholdenhed og præcision. Alle de forskellige kompetencer skal sættes optimalt i spil for at stå som vinderhold til sidst.

Teambuilding: Team Adventure Race

​Adventure race for hold i den vilde natur. Find posterne, løs udfordringerne og find vej gennem terrænet ved hjælp af kort, kompas og ikke mindst: Teamwork! Alt efter budget og ønsker kan løbet indeholde kanosejlads, mountainbike, klatring etc. Vi laver et program, der passer til jer.​

Oplagt som en aktivt indslag til konferencen.

Skræddersyet Teambuilding: Kom med jeres tanker

​Vi kan så mange forskellige ting, når det handler om motion, sundhed og oplevelser. Så har I særlige ideer eller ønsker til en teambuilding-event, så er vi altid åbne for en dialog. Kontakt os og lad os se på det.

Sundhedsevent: Konferencemotion

Kickstart eller afslut mødedagen med en energifyldt motionsoplevelse, hvor alle kan være med! Emner og fakta fra konferencedagen kan integreres i øvelserne på en sjov og inspirerende måde. Eller bryd mødedagen op og lad medarbejderne komme forbi til et mini-sundhedstjek og en kropsanalyse, hvor egen sundhed kommer i fokus. Eller bliv klogere som virksomhed på kontormotion, og hvordan sundhed på arbejdspladsen kan implementeres hos netop jer.

Sundhedsevent: Sundhedsdag

En teamdag i sundhedens tegn, hvor jeres medarbejdere kan komme forbi  til f.eks. et mini-sundhedstjek, en konditest eller måske bare til en øvelses-workshop til forebyggelse af de typiske ‘kontorskavanker’. Mulighederne er mange, og vi sammensætter dagen i samarbejde med jer.​