Firmatræning

Motion og holdtræning på arbejdspladsen

Firmatræning

Motion og holdtræning på arbejdspladsen

Firmatræning

Motion og holdtræning på arbejdspladsen

Firmatræning

Motion og holdtræning på arbejdspladsen

Firmatræning

Motion på arbejdspladsen handler ikke kun om sundhed og bevægelse i virksomheden. Firmatræning er sjovt, energifyldt og styrker fællesskabet. Undervisningen tilpasses så alle niveauer tilgodeses.

Kontakt Humanic Movement
Jeres udbytte ved motion på arbejdet

Sundere medarbejdere ∗ Nedsat sygefravær ∗ Sammenhold på tværs af afdelinger ∗ Mere energi og større arbejdsglæde

Holdtræning på firmaadressen

Vi leverer erfarne og passionerede instruktører til firmatræning på jeres adresse. ​​Vi møder op til aftalt tid og på aftalt sted, og giver jer en holdtræning skræddersyet til jer.
Vi sørger for de bedste betingelser for træningen så alle kan være med – og alle får et ordentligt udbytte, uanset udgangspunktet.

​Virtuel træning med kollegerne
Har I ikke mulighed for at træne fysisk sammen, er den virtuelle firmatræning en oplagt mulighed. Her linker alle deltagerne op og følger træningstimen og instruktioner sammen – men hver for sig. I kan både få LIVE-træninger, hvor I alle træner sammen i nuet, eller som pre-indspillet træningssession, der sendes til jer via mail, og som I så deltager på, når det passer den enkelte afdeling eller medarbejder.

Indendørs eller udendørs holdtræning

Instruktørerne fra FamFit underviser til daglig i udendørs holdtræning for alle aldersgrupper og niveauer. Vi er er top-erfarne i at bruge nærområdet til at skabe de bedste rammer for et godt program.

​Har I ikke rammerne, der gør indendørs holdtræning mulig, er det derfor ingen hindring. Vi finder stederne, som gør træningen god og sjov. Ønsker I at bruge jeres indendørs faciliteter til motion, så tilpasser vi naturligvis træningen til disse. En kombi, alt efter vejr og årstid er selvfølgelig også en mulighed.

Ingen investeringer i udstyr eller motionsfaciliteter

​Vores erfaring med funktionel crosstraining betyder, at vi kan tilbyde ekstremt effektfuld træning uden det store udstyrs-show eller behov for motionslokaler, maskiner og lign.

Humanic Movement udnytter de rammer, der er og skaber sjove, motiverende og effektive motionsprogrammer ud fra disse. Det betyder, at vi kan tilbyde ekstrem god undervisning til lave priser.

​Kontormotion: ‘4 minutter om dagen’

​4 minutter om dagen! Mere skal der ikke til før en positiv og målbar effekt kan mærkes i medarbejdergruppen.

Vi har gennemført videnskabelige 12 ugers testforløb i to større virksomheder, og resultaterne var overraskende positive. Således blev motionskonceptet ‘4 minutter om dagen’ til og tilbydes nu til alle danske virksomheder.

Bootcamp:  8 ugers træning inkl. sundhedstjek

Bootcamp løsningen er for jer, der ikke ønsker en fast motionsordning over mange måneder, men et intensivt boost med motionstiltag i virksomheden.
Her laver vi typisk et 8 ugers forløb med sundhedstjek før og efter forløbet, og med 1-2 ugentlige træninger i perioden.
En bootcamp virker ekstremt motiverende og er meget effektfuld.

Sundhedsevents

Har I brug for en sammenrystende dag med teambuilding, sundhedsinspiration, foredrag  – eller bare en masse god energi? Læs mere her.

Sundhedstjek

Der er 25% rabat på sundhedstjek, hvis I som virksomhed har en motionsaftale med Humanic Movement

Workshops & foredrag

Få en lærerig og udviklende dag med dine kolleger, hvor I lærer om sundhed og fysisk bevægelse i en motiverende ramme, hvor den ”tunge videnskab” bliver taget under kærlig behandling med et glimt i øjet.