Jeres udbytte

I får uddannet jeres egne ildsjæle
Inspiration til at gøre arbejdspladsen sundere
Sammenrystning på tværs af afdelinger
En virksomhed med fokus på sund trivsel

Muligheder

Daglig kontormotion, hos jer eller virtuelt
Workshops ½ – 1 dag
Foredrag 1-2 timer

Kontoret i bevægelse – 4 minutter dagl​igt

4 minutters træning på arbejdspladsen giver godt humør, socialt samvær og gavner medarbejderens sundhed. Det er det perfekte break i arbejdsdagen, som booster energien. Træningen foregår ved medarbejdernes kontorplads, når I ønsker det. Omklædning er ikke nødvendig. Vores instruktør kommer til jeres arbejdsplads op til 5 gange om ugen og bruger max 6 minutter af medarbejderens tid. Dermed ingen spildtid – men til gengæld masser af fornyet energi og sundere arbejdsdag – både fysisk og mentalt.

Bag konceptet “4 minutter om dagen”

​Motionskonceptet ”4 minutter om dagen” er en udløber af et videnskabeligt forsøg, vi lavede sammen med to større virksomheder. Projektet gik ud på at måle fysiske og psykiske effekter af en instruktørstyret kontormotions-session på bare 4 minutter – hver dag i en periode på 12 uger.

Resultaterne fra projekt “4 minutter om dagen”

Projekt “4 minutter om dagen” viste overraskende positive resultater. Både på parametre som arbejdsglæde og motivation samt fysiske og mentale sundhedsfaktorer kunne vi måle en markant fremgang – og et ikke uvæsentligt ekstra udbytte viste sig at være det sociale fællesskab og sammenhold, der opstod blandt kollegerne som følge af at lave motionsøvelser – og grine – sammen i bare 4 minutter hver dag. Projektet udviklede sig til vores unikke ”4 minutter om dagen” koncept, som vi med succes ruller ud i en række virksomheder – og vi bliver stadig overraskede over den positive respons. ​

Virtuel kontormotion
Træn sammen, men hver for sig – LIVE!

​Har I ikke mulighed for at mødes fysisk og træne sammen på arbejdspladsen? Vi tilbyder virtuelle online-træninger til vores virksomhedskunder, så I stadig kan dyrke motionen sammen – vi tilbyder båder LIVE-træninger og forudoptagede træninger. I kan få kontormotion LIVE eller udendørs holdtræning (sammen men hver for sig), hvor træningerne kan tages med ud i naturen på brugerens smartphone. Samtidig tilbydes jeres medarbejdere altid gratis adgang til FamFit.dk‘s hold og mulighed for at deltage på hjemmetræningerne flere gange om ugen. 

Foredrag og Workshop – kontoret i bevægelse

Vi er designet til at bevæge os fra naturens side – også selvom vi med tiden har indrettet os i kontorer, siddende med øjnene rettet mod skærmen, så har vores krop og hjerne stadig brug for fysisk bevægelse for at fungere optimalt og udvikle sig.​ ’Kontoret i bevægelse’ giver jer en grundlæggende viden om de mentale, fysiske og sociale fordele, der er ved at få mere bevægelse ind i hverdagen. Samtidig får I en indføring i øvelser og tiltag, der nemt og hurtigt kan gøre jeres kontor til et kontor i bevægelse. ​​

Foredrag og Workshop: “4 minutter om dagen”

Et aktivt og lærerigt indblik i teorier og øvelser bag motionskonceptet ‘4 minutter om dagen!’

Kurset henvender sig til personer, der ønsker at stå for effektive motionspauser på arbejdspladsen. ‘4 minutter om dagen!’ er et videnskabeligt gennemført projekt, der med enkle men intense øvelser har vist markante resultater efter blot 12 uger med forløbet. 

Lad os uddanne jer

Vi bruger gerne en dag med jeres ildsjæle og personaleansvarlige, der ønsker at stå for motionsholdene på jeres arbejdsplads. Vi giver en grundig intro til både fysiske, tekniske og psykiske faktorer, der skal tages hensyn til, når I skal have alle kollegerne med på ideen, så det giver et sikkert og trygt udbytte. Programlægning, motivation & skadesforebyggelse er blandt emnerne.