INSIGHTS DISCOVERY® WORKSHOP

En farverig værktøjskasse
Send forespørgsel

INSIGHTS DISCOVERY® WORKSHOP

Teamudviklings workshop for jer der har, eller skal have, udarbejdet personprofiler indenfor Insights Discovery®

HUMAN!C Consult er akkrediteret partner og kan hjælpe med at udarbejde jeres pesontype-tests samt vedlede jeres ledere og medarbejdere i disse efterfølgende.

Aktiv og involverende teamudvikling

Workshoppen vil give jer en dybere forståelse for jeres persontyper og forskelligheder. I får en spændende og involverende indsigt i egne og kollegers særlige handlemønstre, behov og kommunikationsadfærd. Seancen er sammensat af teori-gennemgange og praktiske øvelser. Det vil være både indsigtsfyldt og underholdende, når I bliver gjort så tydeligt opmærksomme på egne styrker samt ”blinde vinkler”.

Alle mennesker har deres naturlige talenter og samtidig også deres naturlige ”persontype-akilleshæle”. Det kommer ofte især til udtryk, når tingene spidser til og vi har allermest travlt.

I denne workshop får I mulighed for at få den dybere indsigt og forståelse for jeres kommunikationsvaner og adfærdsmønstre.
Det er sjovt, lærerigt og udviklende for både individet og teamet.  

Fuld kursusdag med større udbytte?

Ønsker en fuld og dybdegående kursusdag med Insights Discovery® anbefales det, at kombinere denne workshop med teambuilding forløbet Insights Discovery Teambuilding (LINK), hvor vi arbejder med endnu flere skræddersyede team øvelser og refleksions sessions ift. jeres persontype-profiler. På en hel kurusdag vil jeres læring og indsigt blive yderligere forankret.

Få jeres personprofiler hos os

Har I endnu ikke fået udarbejdet jeres personprofil rapporter indenfor Insights Discovry®, kan HUMAN!C Consult stå for dette. Vi hjælper jer med en gennemarbejdet rapport til hver medarbejder og står også for de individuelle coaching-sessioner efterfølgende. 

Andre persontype redskaber?

Arbejder I med andre persontype værktøjer såsom DISC eller MBTI m.fl. kan vi også skræddersy workshoppen iht dette, men HUMAN!C er ikke akkrediteret til at lave persontype tests i disse, så her skal en leder eller konsulent hos jer involveres i processen ift. at skræddersy dagen.

Venues til kursusdage og teambuilding

Vi kommer gerne til jer. Men søger I et egnet sted til jeres workshop, kursusdag eller teambuilding? Så arbejder HUMAN!C tæt sammen med en række kvalitets-venues i hele landet.

Kontakt os for at høre nærmere.