Forstå dig selv og dit team

Bliv klogere på hinanden
Send forespørgsel

FORSTÅ DIG SELV OG DIT TEAM

Skab større indsigt og forståelse for hinandens forskelligheder, både rent menneskeligt og fagligt med denne teamudviklingsworkshop.

I vores arbejdsliv udsættes vi for enorme mængder information. Vores opfattelse og forståelse af information varierer vidt fra person til person. Disse variationer i et team og arbejdsgruppe er både kilden til mange konflikter, kommunikationsbrister og misforståelser. Men jeres forskelligheder er i høj grad også kilden til succes samt fundamentet for en stærk organisation!

Forståelse og indsigt er nøglen til teamets succes

Nøglen til succesen ligger i at forstå os selv såvel som forskellighederne blandt dem, vi arbejder sammen med.

Med workshoppen får I mulighed for at styrke både selvindsigt samt indsigten i teamets mange nuancer i opfattelser og perceptioner af helt almindelige hverdagssituationer såvel som i jeres daglige kommunikation.

Der vil uden tvivl komme ”aha oplevelser”, sjove hverdagseksempler og akavede (selv)erkendelser.

Fundamentet for stærkt og effektivt teamwork

”Forstå dig selv og dit team” er som workshop skabt til jer, der ønsker et solidt afsæt til at arbejde videre med teamudvikling.

Her danner I fundamentet for næste skridt mod at blive et præstations orienteret team. Men først skal der skabes et grundlag bygget på trivsel, respekt og forståelse for hinandens forskelligheder.

Fuld kursusdag med teambuilding

Jeres teamudviklings workshop kan kombineres med skræddersyede teambuilding-øvelser, så I får en fuld kursusdag. Således vil jeres teamudviklingsteorier og gruppediskussioner i endnu højere forankres i læring. Læring som kan sættes på prøve ud fordre jeres forskelligheder i praktiske aktiviteter.

Ønsker i en sjov dag hvor der sluttes med mere dynamik og højt humør, kan I f.eks. kombinere forløbet med teambuilding konceptet Money Talks, hvor vi arbejder med roller, teamaftaler og strategiske beslutninger i en sjov og aktiv ramme.

Få Insights Discovery® personprofiler hos HUMAN!C

Et særdeles stærkt redskab til at skabe både selvindsigt og forståelse for forskelligheder i teams, er anvendelsen af persontype profiler, som eksempelvis det bredt anerkendte persontype værktøj ”Insights Discovery®”

HUMAN!C Consult er akkrediteret partner hos Insights Discovery®  og  kan derfor hjælpe med at udarbejde personprofiler og dybdegående rapporter til jeres medarbejdere. Vi står også gerne for de individuelle coaching sessioner efterfølgende.

Venues til kursusdage og teambuilding

Vi kommer gerne til jer. Men søger I et egnet sted til jeres workshop, kursusdag eller teambuilding? Så arbejder HUMAN!C tæt sammen med en række kvalitets-venues i hele landet.