Det effektive team

Få mere ud af samarbejdet
Send forespørgsel

DET EFFEKTIVE TEAM

Teamwork er en disciplin, der skal læres, trænes og vedligeholdes.

Denne teamudviklings workshop giver jer konkret redskaber til at dyrke og optimere samarbejdet.

Læring om teams udvikling sættes i perspektiv til jer selv

Vi kombinerer grundlæggende teamudviklingsteorier og gruppepsykologi med praktiske og involverende øvelser, så I får en lærerig, interaktiv og udbytterig dag.
I vil få forståelse for de mekanismer, der hersker når teams udvikler sig fra en gruppe af individer til et dedikeret top performance team
– og endnu vigtigere: I vil kunne sætte jer selv og jeres team ind i denne kontekst og få et fundament, at arbejde videre fra.

Aktivt og involverende

De teamudviklings-psykologiske temaer, I kommer til at til arbejde med, vil I høj grad sættes i perspektiv med opfølgende praktiske øvelser og gruppediskussioner. Al læring forankres i, at I skal kunne se og mærke jer selv ift. læringstemaet. Derfor har HUMANIC Consult’s workshops og kurser aldrig bare undervisning. De er aktivt involverende og nærværende – og I vil blive inviteret til at arbejde åbent og aktivt med jeres egne styrker og svagheder i teamet.

Blandt de temaer, I kommer til at arbejde med kan nævnes:

  • Faserne for teams udvikling
  • De fælles Målsætninger
  • De typiske forhindringer for effektivt samarbejde
  • Tillid og trivsel i teamet 
  • Teamets sammenhængskraft                  
  • Forståelse og respekt for forskelligheder
  • Ubrydelige vaner
  • Når teamet møder modstand                                        
  • Forandringens psykologi

Fuld kursusdag med Teambuilding

Ønsker I en fuld og dybdegående kursusdag med hvor jeres teamudviklingsworkshop kombineres med skræddersyede teambuildingøvelser, så anbefales det, at kombinere denne workshop med teambuilding forløbet Kommunikation & Teamwork, hvor vi arbejder med både flere skræddersyede team øvelser og refleksions sessions ift. workshoppens læringstemaer. Med en kursusdag vil jeres læring og indsigt blive yderligere forankret.

Få Insights Discovery® personprofiler hos HUMAN!C

Et særdeles stærkt redskab til teamudvikling og styrkelse af teamkultur, kan være at arbejde med jeres personlige type-profiler og bruge disse aktivt i jeres teamwork.

HUMAN!C Consult er akkrediteret partner hos Insights Discovery®  og  udarbejder personprofil rapporter for medarbejdere. Vi står også gerne for de individuelle coaching sessioner efterfølgende.

Venues til kursusdage og teambuilding

Vi kommer gerne til jer. Men søger I et egnet sted til jeres workshop, kursusdag eller teambuilding? Så arbejder HUMAN!C tæt sammen med en række kvalitets-venues i hele landet.