Hold firmafest på restaurant

Humanic samarbejder med restauranter, der kan omstille sig til at holde firmafest. Både de store grupper og mindre teams.

Firmafest søger mage

En klassisk problemstilling, når man holder firmafest, er at finde et godt sted med god mad, der også har en stor kapacitet til hygge og dans efter middagen.
De fleste restauranter, som København er så kendt for, har oftest ikke kapaciteten til at imødekomme både virksomhedskunder og de private kunder.
Med den problemstilling in mente, har Humanic Group nu indgået samarbejde med restauranter og restaurant-inspirerede venues, der kan rumme jer.

Vi ved, at det for medarbejdere har en vis værdi at komme ud at spise på en ”rigtigt” restaurant, og meget gerne på en populær og eftertragtet en. Med afsæt i den tanke, samarbejder vi med anerkendte restauranter for helt almindelige mennesker, men som samtidig har lokalerne med plads til firmafester.

Typisk ser en komplet firmafest således ud:

1 – I starter med et sammenrystende arrangement som kick-off til firmafesten. Det kan være teambuilding, et inspirerende foredrag eller en aktiv tur rundt i byen enten til lands eller til vand i en af de både, som vi kan hjælpe jer med.

2 – I ankommer til jeres restaurant og fest-venue hvor velkomstdrinken allerede står klar til aftalt tid.

3 – I jeres eget festlokale får I en overdådig 3 retters middag inden I skal videre i nattelivet – eller også har vi hjulpet jer med at finde den location, som rummer jer hele natten og I bliver på matriklen for at feste og danse. Efter forretten er der arrangeret underholdning for at løfte stemningen yderligere. Måske et Dinner Game bord mod bord?

Den eneste optimale løsning findes ikke. For ikke to virksomheder er ens i hverken størrelse, behov eller temperament.

Derfor skal vi skræddersy jeres firmafest – og det gør vi hjertens gerne.

Tag fat i Humanic Group – Keep calm and party on….

Og husk: vi har mange forskellige slags venues til alle typer fester, så uanset om det er en firma-sommerfest, en firma-julefrokost eller anden anledning, så kan vi skabe de rammer, der skal til for at det er en succes.

Guide: gratis teambuilding tips og tricks

Hvad skal du tænke på, når du skal afholde dit teambuilding-arrangment?

Guide: teambuilding i København

København byder på et hav af muligheder for en god teambuilding oplevelse for både store og små grupper. Humanic har samlet lidt inspiration.

Guide: aktiviteter og underholdning til julefrokosten

Firmajulefrokosten skal piftes op med aktiviteter og underholdning. Her er lidt fifs!

Guide: udendørs madlavning i Kbh

Madlavning og kokkekamp udendørs er en hyggelig teambuilding aktivitet, som alle kan være med til. Og så er forplejningen klaret samtidig med team aktiviteten.

Motion i arbejdstiden øger trivslen

Humanic samarbejder med restauranter, der også kan omstille sig til at rumme din Firmafest. Både til større grupper og mindre teams.

7 Tips til mere energi i arbejdsdagen

Humanic Group arbejder aktivt for at styrke arbejdsglæde, sundhed og trivsel på Danmarks arbejdspladser. Vi har samlet 7 gode råd til at få mere energi ind i arbejdsdagen.

Aktiviteter til julefrokosten

Firmafesten bliver bedre med aktive indslag. Vi arrangerer festaktiviteter, som tilpasses til jeres sommerfest og julefrokost.

Skab et succesfuldt kick-off seminar

Kick-off seminaret skal være aktivt og involverende.
Få mest muligt ud af jeres investering i medarbejderdagen med disse huskeregler.

Tips til gratis teambuilding før jeres julefrokost

Humanic Group arbejder aktivt for at styrke arbejdsglæde, sundhed og trivsel på Danmarks arbejdspladser. Vi har samlet 7 gode råd til at få mere energi ind i arbejdsdagen.

Det robuste team

10 gode råd til at styrke forandringsparathed og sammenhængskraft.

Guide: Få medarbejdertrivsel på agendaen i 2024

Gode råd til at styrke trivsel på arbejdspladsen.

Guide: Få styr på sommerfesten

Gode råd til den ideelle sommerfest til din arbejdsplads.

Humanic Group – eksperter i Aktiv Arbejdslivsglæde

Humanic Group er stiftet af Theis Rosenkvist i 2005 og er idag blandt Dnamrks førende event- og kursusbureauer.
Med speciale i at skabe aktive oplevelser og styrke trivsel og medarbejderudvikling på danske arbejdspladser, er virksomheden i dag bestående af 3 ben:

Humanic Events, som styrker de sociale bånd i virksomheden og tilbyder teambuilding og firmafester.

Humanic Consult, som udvikler ledere. medarbejdere og teams mod større trivsel og bedre performance.

Humanic Movement, som tilbyder sundhed, motion og aktiv trivsel til arbejdspladsen.

Vi gør det, vi siger

Hos Humanic Group lever vi af at finde på… vi finder på gode fester, aktive teambuildingoplevelser, udviklende teamudviklings workshops og nye sundhedstiltag.

For vi elsker det, vi laver og derfor bruger vi selv alle ydelserne internt i vores egen virksomhed. Vi er vores egen største kritiker og tør derfor stå ved, at det vi tilbyder vores virksomhedskunder – det er godt! Og det virker!

Vi tør godt prøve nye koncepter af og vores kunder er vores sparringspartnere. For oftest er det jo kundernes egne ideer og behov, der skaber det nye koncept.

Så kom og leg – og lad os finde på noget nyt sammen!

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag