Hold firmafest på restaurant

Humanic samarbejder med restauranter, der kan omstille sig til at holde firmafest. Både de store grupper og mindre teams.

Firmafest søger mage

En klassisk problemstilling, når man holder firmafest, er at finde et godt sted med god mad, der også har en stor kapacitet. De fleste restauranter, som København er så kendt for, har oftest ikke kapaciteten til at imødekomme både virksomhedskunderne og de private kunder, det er enten eller.
Med den problemstilling in mente, har Humanic Group nu indgået samarbejde med restauranter og restaurant-inspirerede venues, der kan rumme begge dele.

Vi ved, at det for medarbejdere har en vis værdi at komme ud at spise på en ”rigtigt” restaurant, og meget gerne på en populær og eftertragtet en. Med afsæt i den tanke, samarbejder vi med anerkendte restauranter for helt almindelige mennesker, men samtidig med plads til firmafester.

Typisk ser en komplet firmafest således ud:

 

1 – I starter med et teambuilding arrangement, et inspirerende foredrag eller en aktiv (evt. sejl?)tur rundt i byen.

2 – I ankommer til jeres restaurant hvor velkomstdrinken allerede står klar til aftalt tid.

3 – I eget festlokale får I en overdådig 3 retters middag inden I skal videre i nattelivet – eller også har vi hjulpet jer med at finde den location som rummer jer hele natten og I bliver på matriklen for at feste. Efter forretten er der arrangeret underholdning for at løfte stemningen yderligere. Måske et Dinner Game bord mod bord?

Den optimale løsning findes ikke. For ikke to virksomheder er ens i hverken størrelse, behov eller temperament.

Derfor skal vi skræddersy jeres firmafest – og det gør vi hjertens gerne.

Tag fat i Humanic Events – Keep calm and party on….

Guide: gratis teambuilding tips og tricks

Hvad skal du tænke på, når du skal afholde dit teambuilding-arrangment?

Guide: teambuilding i København

København byder på et hav af muligheder for en god teambuilding oplevelse for både store og små grupper. Humanic har samlet lidt inspiration.

Guide: aktiviteter og underholdning til julefrokosten

Firmajulefrokosten skal piftes op med aktiviteter og underholdning. Her er lidt fifs!

Guide: udendørs madlavning i Kbh

Madlavning og kokkekamp udendørs er en hyggelig teambuilding aktivitet, som alle kan være med til. Og så er forplejningen klaret samtidig med team aktiviteten.

Motion i arbejdstiden øger trivslen

Humanic samarbejder med restauranter, der også kan omstille sig til at rumme din Firmafest. Både til større grupper og mindre teams.

Gastronomisk grundlægger bag HUMANIC

HUMANIC drives blandt andet af torben klitbo, der er grundlæggeren af cofoco, og som blandt andet har været med til at skabe flere prisvindende københavnske restauranter, herunder høst, llama, scarpetta, the fat pike og nu også tempo for HUMANIC.

Festen I vores hoveder…

Hos HUMANIC lever vi af at finde på gode fester, så med en kreativ forestillingsevne kaster vi os ud I at finde den helt rette løsning til jer. Naturligvis har vi også faste pakkemenuer, hvis det bare er en middag, I ønsker. Men vi bygger gerne temaer op omkring jeres fest.

I øjeblikket tilbyder vi fester på vores to restauranter, tempo og the fat pike, som I kan læse mere om nedenfor. Vi sammensætter gerne en hel aktivitetsdag med teambuilding, vinsmagning, transport, foredrag – og alt muligt andet. Bare kontakt os.

Tempo

Den italienske restaurant, tempo, der ligger på sankt annæ plads I hjertet af københavn, serverer klassiske italienske retter, så som pizza, ravioli, bøf, risotto, crudo og gelato, med et pift af moderne frækhed, både til hotellets gæster, private gæster og virksomheder.
Bag restauranten står, blandt andre, torben klitbo, der har været med til at skabe flere prisvindende københavnske restauranter og gastronomiske koncepter, herunder HUMANIC’s anden restaurant the fat pike.

Stemningen og indretningen er classy og international, men priserne er til at komme I nærheden af. Eller som vi siger ”vi sætter tempo på den klassiske italienske spiseoplevelse”

The fat pike

The fat pike er en moderne og amerikansk-inspireret skaldyr & bøf restaurant, som ligger I en rustik baggård på islands brygge.

På the fat pike serveres rundhåndede skaldyr – og fiskefade og store saftige bøf, på en low key og indbydende måde. Der er stor fokus på friskhed og respekt for råvarerne, som derfor serveres ærligt, råt og enkelt.

Der er ingen fine fornemmer på the fat pike og det er helt op til den enkelte, hvad man vil drikke til retterne, man behøver ikke at følge konventionerne.

Restauranten holder åbent ved særlige lejligheder og arrangementer, bl.A. I royal arena, og der er ligeledes mulighed for at booke the fat pike til firmafester og events.

Klik modtag tilbud ude I siden, for at ja, modtage tilbud på din næste firmafest på restaurant.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag