Hold firmafest på restaurant

Humanic har åbnet restauranter, der kan rumme både virksomhedskunder og de private kunder, i alle størrelser

 

Firmafest søger mage

En klassisk problemstilling, når man holder firmafest, er at finde et sted med god mad, der også har en stor kapacitet. De gode kendte restauranter, som København fejres for i hele verden, har ikke kapaciteten til at imødekomme virksomhedskunderne og de private kunder, det er enten eller.
Med den problemstilling in mente, har Humanic åbnet restauranter, der kan rumme begge dele.

Vi ved, at det for medarbejdere har en værdi at komme ud at spise på en ”rigtigt” restaurant, og meget gerne en populær og eftertragtet en. Med afsæt i den tanke, skaber vi restauranter for helt almindelige mennesker, men samtidig med plads til firmafester.

Gastronomisk grundlægger bag Humanic

Humanic drives blandt andet af Torben Klitbo, der er grundlæggeren af Cofoco, og som blandt andet har været med til at skabe flere prisvindende københavnske restauranter, herunder Høst, Llama, Scarpetta, The Fat Pike og nu også Tempo for Humanic.

Festen i vores hoveder…

Hos Humanic lever vi af at finde på gode fester, så med en kreativ forestillingsevne kaster vi os ud i at finde den helt rette løsning til jer. Naturligvis har vi også faste pakkemenuer, hvis det bare er en middag, I ønsker. Men vi bygger gerne temaer op omkring jeres fest.

I øjeblikket tilbyder vi fester på vores to restauranter, Tempo og The Fat Pike, som I kan læse mere om nedenfor. Vi sammensætter gerne en hel aktivitetsdag med teambuilding, vinsmagning, transport, foredrag – og alt muligt andet. Bare kontakt os.

Tempo

Den italienske restaurant, Tempo, der ligger på Sankt Annæ Plads i hjertet af København, serverer klassiske italienske retter, så som pizza, ravioli, bøf, risotto, crudo og gelato, med et pift af moderne frækhed, både til hotellets gæster, private gæster og virksomheder.
Bag restauranten står, blandt andre, Torben Klitbo, der har været med til at skabe flere prisvindende københavnske restauranter og gastronomiske koncepter, herunder Humanic’s anden restaurant The Fat Pike.

Stemningen og indretningen er classy og international, men priserne er til at komme i nærheden af. Eller som vi siger ”Vi sætter tempo på den klassiske italienske spiseoplevelse”

The Fat Pike

The Fat Pike er en moderne og amerikansk-inspireret Skaldyr & Bøf restaurant, som ligger i en rustik baggård på Islands Brygge.

På The Fat Pike serveres rundhåndede skaldyr – og fiskefade og store saftige bøf, på en low key og indbydende måde. Der er stor fokus på friskhed og respekt for råvarerne, som derfor serveres ærligt, råt og enkelt.

Der er ingen fine fornemmer på The Fat Pike og det er helt op til den enkelte, hvad man vil drikke til retterne, man behøver ikke at følge konventionerne.

Restauranten holder åbent ved særlige lejligheder og arrangementer, bl.a. i Royal Arena, og der er ligeledes mulighed for at booke The Fat Pike til firmafester og events.

Klik modtag tilbud ude i siden, for at ja, modtage tilbud på din næste firmafest på Restaurant.

 

 

Praktisk information:

10-250 personer
1-8 timer
København

Modtag et uforpligtende tilbud

Beskriv kort dine behov og modtag et tilbud inden for 24 timer.