Guide:Teambuilding i København

Humanic tilbyder en bred palet af oplevelser i og omkring København for både små og store grupper.

 

 

Teambuilding i København – Humanics speciale

Ønsker I teambuilding i København, så har Humanic helt sikkert en løsning, der passer lige til jeres gruppe. Vores teambuilding-koncepter har fokus på de gode grin og den sjove historie med aktiviteter, hvor alle kan være med.
Hvad end I er hele virksomheden, hele afdelingen eller blot jeres lille team, så vil vi meget gerne hjælpe jer!

Vi har her samlet en guide til nogle af de teambuilding aktiviteter vi tilbyder i københavn, listen er meget længere end det, så kontakt os endeligt hvis der er noget du mangler, eller gå direkte til oversigten over alle vores teambuilding aktiviteter i købehavn her.

Lav mad i vild natur

Bålpladserne er godt gemt, men vi ved lige hvor de er! Derfor kan vi byde velkommen til ‘Wildlife Cooking’ i både København K og på Amager, og dét med både bueskydning og insektspisning. Vores professionelle instruktører og grundigt forarbejde, hjælper jer til at bruge naturen omkring jer i madlavningen, så I får lavet en komplet 3-retters menu.

Læs mere om Wildlife Cooking her

Tag på digital skattejagt

Vi har lavet selveste København om til et hæsblæsende teambuilding-spil som foregår på Humanics egne tablets. Genopdag de velkendte gader i et univers der blander fortid og nutid, og som tester jeres viden om kultur og teamwork.

Læs mere om City Challenge her

Bliv mesterkok

Humanics eget venue, Pakhus Bryggen, danner rammen om en holdkonkurrence i gourmet-madlavning. Kokkene fra Humanics restauranter er ikke nemme at imponere, men i kamp med dine kollegaer, skal I vinde deres anerkendelse for at vinde konkurrencen. Professionelt udstyr og de bedste råvarer – resten er op til jer!

Læs mere om Mesterkokkene her

Få græs under fødderne

Vi har grønne pletter overalt i byen med plads til klassiske og sjove teambuildingaktiviteter, der træner jeres kommunikation, udfordrer jeres samarbejde, og nedbryder silotænkningen. Den friske luft, og de gode grin spiller sammen med de fysiske aktiviteter og skaber en underholdene dag.

Læs mere om Money Talks her

Prøv kræfter med Danmarkshistorien på Nationalmuseet

Nationalmuseets kilometervis af udstillinger danner rammen om en mystisk spil, når de mange rum bliver til hver sin gåde, og hver gåde leder jer længere ind i historien. Gennem de utallige glasmontrer sendes I tilbage i tiden og ud til de fjerneste afkroge af verdens utrolige kulturer.

Læs mere om Time Travellers her

Uendelige muligheder…

I Humanic bryster vi os af at være eksperter i at skræddersy så vi matcher kundens behov 100 %, så udover alle de øvrige teambuilding-koncepter vi byder på, har vi også kompetencerne til at gøre jeres dag helt unik med en skræddersyet dag.

Læs mere om skræddersyede arrangementer her

Praktisk information:

10-1000 personer
1-4 timer
København