Guide: Aktiviteter og underholdning til julefrokosten

Der er nu under to måneder til jul, og vi ved, at mange grubler over hvilke aktiviteter I skal underholdes med, inden I sætter jer til bords til årets Julefrokost.

Hos Humanic har vi 15 års erfaring med aktiviteter, der gør julefrokosten mindeværdig.

Vi ved, hvad der fungerer, og for at gøre det mere overskueligt har vi nedenunder samlet vores favorit-aktiviteter.

Christmas Pursuit

Stemningsfuld og medrivende jule-skattejagt gennem Københavns hyggelige, julepyntede stræder, varehuse og seværdigheder. Fungerer fantastisk som kick-off til julefrokosten
Hvert hold bliver udstyret med GPS-styret spil installeret. Jeres opgave er at opspore de mange og spændende jule-udfordringer via det interaktive bykort, og løse dem efter bedste evne.
Enkelte dele af turen vil foregå udendørs, mens opgaver og udfordringer for det meste vil være at finde indendørs blandt byens varehuse og seværdigheder.

Mingle aktiviteter

Skal I have en hyggelig indledning kombineret med velkomstdrinken til jeres julefrokost, har vi hos Humanic gode erfaringer med vores mingle aktiviteter.
Det kan være alt fra minigolf, snapseværksted, blomsterbinding, lav- dine-egne-popcorn over bål, petangue, bordfodbold, arcade-spil, teambuilding og meget mere. Aktiviteter som involverer og igangsætter snakken og det gode humør.

Dinner games

Dinner Games er designet til at kunne foregå ved bordene og kræver derfor ikke yderligere plads. Humanic har udviklet flere underholdende dinner games som eksempelvis Trivia Casino og vores legendariske Musik Quiz.

Around The World

I ’Around The World’ bliver jeres lokale omdannet til en tremastet skonnert og jeres hold til en broget besætning matroser. Med en tablet som guide sendes I på en virtuel jordomsejling rundt i verdens spændende historie og særprægede kulturer!  På hver af de mange destinationer møder I teamudfordringer, gåder og kryptiske opgaver, som alle skal løses, før I kan gå i land.

Hvis I har nogle helt specielle ønsker, vil vi elske at tage en snak om jeres idéer.

Derudover har vi masser af andre aktiviteter, I kan finde her.

Få et uforpligtende tilbud!

Sidste nyt fra Humanics Restauranter

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.