The Fat Pike

Bøf – og skaldyr på Islands Brygge!

The Fat Pike – lad pulsen falde og latteren lyde!

The Fat Pike giver dig skaldyr og bøffer i rigelige mængder i en uformel og løssluppen ramme.

Vores kokke brænder for det uformelle køkken uden nogen form for frygt for friture og flammegrill. Vi har en kæmpe respekt for vores råvarer, der ofte fremstår bedst med et minimum af tilberedning.

Vi syntes, det er mærkeligt, at skaldyr skal være så dyrt, et dusin østers skal være indenfor økonomisk rækkevidde – også selv om det ”bare” er tirsdag. Hos os handler Value for money ikke om at dumpe priserne, men at give en stor oplevelse med en lille regning.

Vores restaurant ligger på Islands Brygge i Københavns gamle havnekvarter, og ligesom på en oyster bar i Boston eller en anden moderne havneknejpe går vi straight forward til tilberedningen af maden såvel som indretningen, hvor vi dyrker vi det rå, upolerede og urbane. I restauranten er der det rå, oprindelige gulv, betonsøjler og andre rester fra pakhusets historie. Vi bruger enkle materialer og gør kun lidt ved dem.

The Fat Pike drives af Humanic, der blandt andet har grundlæggeren af Cofoco Torben Klitbo i ejerkredsen.

Praktisk info:

  • 50-150+ personer
  • Restaurant, fest, 300 m2
  • Islands Brygge, København

  • Nøgleord:

    • Alsidigt
    • Bøf – og skaldyr
    • Kvalitet
    • Value-for-money
    • Upoleret

    BOOK ÅRETS JULEFROKOST!

    Vi tilbyder en festlig julemiddag for op til 80 gæster inkl. drikke og venue.
    Priser fra 500,- pr person i unikke rammer i København.