The Fat Pike

Bøf – og skaldyr på Islands Brygge!

The Fat Pike – lad pulsen falde og latteren lyde!

The Fat Pike giver dig skaldyr og bøffer i rigelige mængder i en uformel og løssluppen ramme.

Vores kokke brænder for det uformelle køkken uden nogen form for frygt for friture og flammegrill. Vi har en kæmpe respekt for vores råvarer, der ofte fremstår bedst med et minimum af tilberedning.

Vi syntes, det er mærkeligt, at skaldyr skal være så dyrt, et dusin østers skal være indenfor økonomisk rækkevidde – også selv om det ”bare” er tirsdag. Hos os handler Value for money ikke om at dumpe priserne, men at give en stor oplevelse med en lille regning.

Vores restaurant ligger på Islands Brygge i Københavns gamle havnekvarter, og ligesom på en oyster bar i Boston eller en anden moderne havneknejpe går vi straight forward til tilberedningen af maden såvel som indretningen, hvor vi dyrker vi det rå, upolerede og urbane. I restauranten er der det rå, oprindelige gulv, betonsøjler og andre rester fra pakhusets historie. Vi bruger enkle materialer og gør kun lidt ved dem.

The Fat Pike drives af Humanic, der blandt andet har grundlæggeren af Cofoco Torben Klitbo i ejerkredsen.

Praktisk info:

  • 50-150+ personer
  • Restaurant, fest, 300 m2
  • Islands Brygge, København

  • Nøgleord:

    • Alsidigt
    • Bøf – og skaldyr
    • Kvalitet
    • Value-for-money
    • Upoleret

    Få inspiration fra vores guides & cases

    Case: Sommerfest for NNE

    Case: Sommerfest for NNE

    Til tonerne af ”Sunshine Reggae” spillet af legendariske Laid Back ankom NNE ”TILBAGE TIL FREMTIDEN” på Langelinie Pavillonen.

    læs mere
    Case: Teambuilding for Nybolig

    Case: Teambuilding for Nybolig

    Ønskerne til Nybolig Dagen var, at skabe en følelse af ”at være en del af noget stort”, samt at integrere et digitalt element, der skulle afspejle Nyboligs nyligt lancerede mobil-app.

    læs mere
    Guide: Hold firmafest på restaurant

    Guide: Hold firmafest på restaurant

    De gode kendte restauranter, som København fejres for i hele verden, har ikke kapaciteten til at imødekomme både virksomhedskunderne og de private kunder, det er enten eller.
    Med den problemstilling in mente, har Humanic åbnet restauranter, der kan rumme begge dele.

    læs mere