Restauranter

Vi driver en række restauranter, der hver dag tager imod private gæster, såvel som virksomheder

The Fat Pike

The Fat Pike på Islands Brygge er en skaldyr- og bøfrestaurant, der anretter rundhåndede fade med skaldyr og store saftige bøffer. Der er fokus på lækre friske råvarer, der serveres med højt humør og uhøjtidelighed. Imødekommenheden og de rustikke rammer, kan få alle til at føle sig hjemme.

50-150 personer København Restaurant, fest, 300 m2

Atrium Sankt Annæ

Atrium Sankt Annæ er Humanic’s venue på Sankt Annæ Plads, i hjertet af København K. Atrium Sankt Annæ byder på indretning i eksklusiv topklasse, med en yderst stemningsfyld atriumgård prydet af et stort træ i midten. På den private tagterrasse kan bydes på velkomstdrinks. Atrium Sankt Annæ byder på oplevelser i WOW klassen.

60 personer København Restaurant, fest

The Shrimp

På The Shrimp bliver det aldrig for pænt! Du kan komme som du er, og maden er det, den udgiver sig for at være. Her kan der fortælles søforklaringer, hemmeligheder og store idéer. Om det er en kold øl eller et solidt måltid mad du trænger til, så glæder vi os til at byde dig velkommen. Menukortet på The Shrimp tager udgangspunkt i det amerikanske køkken, man møder ved kysterne. Her serveres bøffer, fisk og skaldyr. Det er pæne retter af gode råvarer serveret på den rustikke måde – kontraster mødes og det uformelle går hånd i hånd med mad af høj kvalitet.

Op til 100 personer København Restaurant

The Pizza Bro

The Pizza Bro serverer sprøde og brandvarme italienske pizzaer fra brændefyrede ovne, i en rustik baggård på Islands Brygge, på Broens Gadekøkken og ved Planetarium. Pizzaerne laves af en kombination af økologiske råvarer og de fineste italienske specialiteter. Det er pizzaer, som man kender dem, på en ny måde. Vores pizza foodtrailers samt vores øvrige foodtrailers kan bestilles til større og mindre firmaevents.

Op til 3.000 personer København Kan lejes til firmaevents

Kerne Pavillonen

I Planetariums ikoniske lokaler, skjult fra Gl. Kongevejs støjende trafik, med en smuk udsigt over Sankt Jørgens Sø ligger Kerne Pavillonen. Til at ledsage øjnenes fryd, står vores kokke klar med morgenmad, smørrebrød og konditorkager. Det er beliggenhed og rammer, når det er allerbedst!

Op til 150 personer København V Restaurant

Modtag et uforpligtende tilbud

Beskriv kort dine behov og modtag et tilbud inden for 24 timer.

Få inspiration fra vores guides & cases

Book jeres næste møde med Humanic!

Book jeres næste møde med Humanic!

Book jeres næste møde med Humanic! Nu arrangerer vi også møder og konferencer! Med vores nye venues, der blandt andet tæller Spisesalon Bryggen og Planetarium, åbner vi op for endnu en ny verden i Humanic-regi. Vi kalder det for Urban Meetings. Vi vil være et...

læs mere
Guide: Aktiviteter og underholdning til julefrokosten

Guide: Aktiviteter og underholdning til julefrokosten

Guide: Aktiviteter og underholdning til julefrokostenDer er nu under to måneder til jul, og vi ved, at mange grubler over hvilke aktiviteter I skal underholdes med, inden I sætter jer til bords til årets Julefrokost. Hos Humanic har vi 15 års erfaring med...

læs mere
Case: Sommerfest for NNE

Case: Sommerfest for NNE

Til tonerne af ”Sunshine Reggae” spillet af legendariske Laid Back ankom NNE ”TILBAGE TIL FREMTIDEN” på Langelinie Pavillonen.

læs mere
Case: Teambuilding for Nybolig

Case: Teambuilding for Nybolig

Ønskerne til Nybolig Dagen var, at skabe en følelse af ”at være en del af noget stort”, samt at integrere et digitalt element, der skulle afspejle Nyboligs nyligt lancerede mobil-app.

læs mere
Guide: Hold firmafest på restaurant

Guide: Hold firmafest på restaurant

De gode kendte restauranter, som København fejres for i hele verden, har ikke kapaciteten til at imødekomme både virksomhedskunderne og de private kunder, det er enten eller.
Med den problemstilling in mente, har Humanic åbnet restauranter, der kan rumme begge dele.

læs mere