Restauranter

Vi driver en række restauranter, der hver dag tager imod private gæster, såvel som virksomheder

The Fat Pike

The Fat Pike på Islands Brygge er en skaldyr- og bøfrestaurant, der anretter rundhåndede fade med skaldyr og store saftige bøffer. Der er fokus på lækre friske råvarer, der serveres med højt humør og uhøjtidelighed. Imødekommenheden og de rustikke rammer, kan få alle til at føle sig hjemme.

100-150 personer København Restaurant, fest, 300 m2

Tempo

Tempo er Humanic’s italienske restaurant på Sankt Annæ Plads, i hjertet af København. Her serveres klassiske italienske retter på et højt gastronomisk niveau, og med en moderne frækhed, der giver oplevelsen ”det lille ekstra”. Lokalerne er indbydende og stilrene og dertil er en hyggelig opvarmet atriumgård.

70-150 personer København Restaurant, fest

The Pizza Bro

The Pizza Bro serverer sprøde og brandvarme italienske pizzaer fra brændefyrede ovne, i en rustik baggård på Islands Brygge. Pizzaerne laves af en kombination af økologiske råvarer og de fineste italienske specialiteter. Det er pizzaer, som man kender dem, på en ny måde.

xxx personer København Frokost, møder

Modtag et uforpligtende tilbud

Beskriv kort dine behov og modtag et tilbud inden for 24 timer.

Få inspiration fra vores guides & cases

Case: Sommerfest for NNE

Til tonerne af ”Sunshine Reggae” spillet af legendariske Laid Back ankom NNE ”TILBAGE TIL FREMTIDEN” på Langelinie Pavillonen.

læs mere

Case: Teambuilding for Nybolig

Ønskerne til Nybolig Dagen var, at skabe en følelse af ”at være en del af noget stort”, samt at integrere et digitalt element, der skulle afspejle Nyboligs nyligt lancerede mobil-app.

læs mere

Guide: Hold firmafest på restaurant

De gode kendte restauranter, som København fejres for i hele verden, har ikke kapaciteten til at imødekomme både virksomhedskunderne og de private kunder, det er enten eller.
Med den problemstilling in mente, har Humanic åbnet restauranter, der kan rumme begge dele.

læs mere