Catering

Vi har vores eget køkken, hvor der laves gastronomi af høj kvalitet. Vi kan derfor levere catering til mangt og meget, om det er til frokost, fester eller teambuilding

Gastronomi på vores venues

Når vi laver arrangementer på vores venues såsom The Plant, Copenhagen Distillery, Pakhus 3, Pakhus Bryggen, Hangar 145, Pakhus 11 med flere, så rykker vi ud med Humanic’s eget gastronomiske team. Vi står ganske enkelt for alt, lige fra gastronomisk udvikling til opvask. Med denne løsning er du sikret samme høje gastronomiske kvalitet, som du møder på vores restauranter.

50-4000+ personer Hele landet Firmafest, Full-Service, Julefrokost, Sommerfest

Restaurant på jeres kontor

Skal jeres adresse danne ramme om en festlig begivenhed, kan vi komme med traktementet. Om det skal være fin restaurant med servering midt i storrumskontoret eller kanapéer i kantinen, kan vi stå for alt. Vi har erfaring med bespisning af små eksklusive selskaber, såvel som kæmpe forsamlinger.

50-4000+ personer Hele landet Middag, Personaledag, Familiedag, Gastro

Food Trailers

Vi har et lille gastronomisk cirkus bestående af fem foodtrailere, der er indrettet med hver deres køkkentype, og herfra kan vi bespise flere tusinde mennesker. Trailerne indeholder blandet andet brændefyrede pizzaovne, en kæmpe grill og et køkken, som var det en fin restaurant. Vi har bespist gæster i idrætsparker, på festivaler og endda midt på en økologisk mark.

50-4000+ personer Hele landet Middag, Personaledag, Familiedag, Gastro

Gastronomi til fest

Med vores egne kokke udvikler vi gastronomi til alle tænkelige situationer, men især festerne er vores spidskompetance. Vi kan sammensætte en menu, der passer lige til jeres ønsker og koncept.

50-4000+ personer Hele landet Firmafest, Full-Service, Julefrokost, Sommerfest

Modtag et uforpligtende tilbud

Beskriv kort dine behov og modtag et tilbud inden for 24 timer.

TRYG TEAMBUILDING I KØBENHAVN

Bliv rystet sammen i jeres virksomhed med teambuilding-aktiviteter i små grupper og med sikker afstand