Hold jeres sommerfest i København med Humanic

Humanic byder på smukke, rustikke og unikke rammer til jeres sommerfest.

 

Sommerfest med Humanic

Sommerens komme markeres i mange virksomheder med en stor fest, og vi kan hjælpe med hele processen omkring aktiviteter, venue og bespisning.

Vi ejer og driver venues som Pakhus Bryggen, Spisesalon Bryggen, The Fat Pike, Langelinie Pavillonen og mange flere i København, og kan håndtere både små selskaber og selskaber helt op til 4.000 gæster.

Vi sammensætter indhold og programmet ud fra jeres ønsker

Overskuelige priser

Hos Humanic har vi prøvet at gøre det lidt lettere for jer at lægge det store sommerfest. Vi samler mad, drikke og venue sammen i en festpakke, så I kan more jer uden at bekymre jer om dødssyge ekstraregninger. Har I specielle ønsker, finder vi naturligvis en løsning sammen med jer.

Festlig middag

Der er ingen tvivl om, at mad og drikke er et stort omdrejningspunkt for enhver fest. Man sidder længe ved bordet, så maden skal ikke bare være festlig, men også mættende, æstetisk og noget man kan tale om. Humanic har blandt andet Cofoco stifteren Torben Klitbo i ejerkredsen, og vi driver til daglig to restauranter. Vi står selv for maden på alle vores venues, så et højt gastronomisk niveau er vigtigt for os.

Humanic’s venues til jeres sommerfest

Nedenfor kan du se hvilke specifikke venues, vi anbefaler til jeres sommerfest i København. Vores udbud strækker sig fra rustikt, råt og eksklusivt.

Uanset hvilket sted I vælger, så lover vi, at I får en fantastisk dag i unikke rammer. Det eneste vi ikke kan garantere er godt vejr!

Pakhus Bryggen

Islands Brygge

Op til 150 personer
fra 990 kr. pr. person. ex moms
v/min. 50 personer

Bryggen Venues

Islands Brygge

Op til 600 personer
fra 890 kr. ex. moms. pr. person
v/min. 200 pers.

Spisesalon Bryggen

Islands Brygge

Op til 150 personer
fra 890 kr. ex moms pr. person.
v/min. 50 personer

The Fat Pike

Islands Brygge

Op til 150 gæster
fra 990 kr. ex moms pr. person.
v/min. 50 personer

Odd Fellow Palæet

Kongens Nytorv

Op til 900 personer
fra 990 kr. ex. moms. pr. person.
v/min. 50 personer