Hold julefrokost med Humanic

JULEFROKOST MED HUMANIC

Julefrokosten er for de fleste virksomheder årets fest! Vi tilbyder både julefrokoster med et moderne setup eller efter de helt klassiske dyder på vores egne venues – eller som hele aftener på vores restauranter.

Vi tilbereder selv maden, og det er Humanic-medarbejdere, der serverer. Det betyder, at vi kan skræddersy jeres julefrokost sammen præcis, som I gerne vil have det. 

JULEMANDENS HØJRE HÅND

Humanic er julemandens hjælpende hånd og vi kan står for alt planlægning lige fra transport, forplejning, underholdning, tema, overnatning til den helt store efterfest – det eneste vi ikke kan garantere, er en hvid jul.

Vi ejer og driver venues som Langelinie PavillonenPakhus BryggenPlanetarium og mange flere i København, og kan håndtere både små selskaber og selskaber helt op til 4.000 gæster. Vores restauranter spænder fra The Fat Pike på Islands Brygge til Kerne Pavillonen i Planetarium med udsigt over søerne.

OVERSKUELIGE PRISER

Hos Humanic har vi prøvet at gøre det lidt lettere for jer at lægge det store julefrokostbudget. Vi samler mad, drikke og venue sammen i en festpakke, så I kan more jer uden at bekymre jer om dødssyge ekstraregninger. Naturligvis kan I have ekstra ønsker, og der giver vi mulighed for en række tilvalg.

FESTLIG MIDDAG

Der er ingen tvivl om, at mad og drikke er et stort omdrejningspunkt for en god julefrokosten. For mange er det årets fest, så maden skal ikke bare være festlig, men også mættende og noget man kan tale om. Humanic har blandt andet Cofoco stifteren Torben Klitbo i ejerkredsen, og vi driver til daglig to restauranter. Vi står selv for maden på alle vores venues, så et højt gastronomisk niveau er vigtigt for os.

Pakhus Bryggen

Islands Brygge

Op til 150 personer – fra 890 kr. pr. person.

The Fat Pike

Islands Brygge

Op til 150 gæster – 890 kr. pr. person.

Spisesalon Bryggen

Islands Brygge

Op til 150 personer – fra 890 kr. pr. person.

Planetarium

København V

Op til 700 gæster – fra 890 kr. pr. person.

Øvrige venues

København

Op til 1500 gæster – fra 890 kr. pr. person.

Kerne Pavillonen

København V

Op til 150 personer – fra 890 kr. pr. person.

Odd Fellow Palæet

København K

Op til 900 personer- fra 990,- pr. person

TRYG TEAMBUILDING I KØBENHAVN

Bliv rystet sammen i jeres virksomhed med teambuilding-aktiviteter i små grupper og med sikker afstand