Julefrokost med Humanic

JULEMANDENS HØJRE HÅND

Humanic er julemandens hjælpende hånd og vi kan står for alt planlægning lige fra transport, forplejning, underholdning, tema, overnatning til den helt store efterfest – det eneste vi ikke kan garantere, er en hvid jul.

Vi ejer og driver venues som Langelinie Pavillonen, Pakhus Bryggen, Spisesalon Bryggen og mange flere i København, og kan håndtere både små selskaber og selskaber helt op til 4.000 gæster.

OVERSKUELIGE PRISER

Hos Humanic har vi prøvet at gøre det lidt lettere for jer at lægge det store julefrokostbudget. Vi samler mad, drikke og venue sammen i en festpakke, så I kan more jer uden at bekymre jer om dødssyge ekstraregninger. Naturligvis kan I have ekstra ønsker, og der giver vi mulighed for en række tilvalg.

FESTLIG MIDDAG

Der er ingen tvivl om, at mad og drikke er et stort omdrejningspunkt for en god julefrokosten. For mange er det årets fest, så maden skal ikke bare være festlig, men også mættende og noget man kan tale om. Humanic har blandt andet Cofoco stifteren Torben Klitbo i ejerkredsen, og vi driver til daglig to restauranter. Vi står selv for maden på alle vores venues, så et højt gastronomisk niveau er vigtigt for os.

Teambuilding + middag for under 10 personer

Tag jeres team eller lille afdeling med på teambuildingforløb og afslut med middag 

Få leveret pizza med økologisk spisemærke

fra The Pizza Bro på Islands Brygge

Pakhus Bryggen

Islands Brygge

Julefrokost op til 150 gæster

Spisesalon Bryggen

Islands Brygge

Julefrokost op til 150 gæster