Mogens dahl koncertsal

Arkitektperle I en historisk setting

Stilrent designet koncert- og multihus

Mogens Dahl Koncertsal i den historiske del af Islands Brygge ligger kun et stenkast fra vandet og den livlige havnefront.

Huset som oprindeligt var en staldbygning fra 1901 er nøje restaureret og designet så det nu rummer et hav af muligheder for fest-, konference- og teambuilding-oplevelser i usædvanligt lækre og æstetiske rammer.

Tagterrassen og den skønne, private gårdhave lægger op til den hyggeligste sommerfest,
mens salene kan rumme både fester, møder og konferencer året rundt.

Workshops og teambuilding

Vi har skræddersyede koncepterne, der passer perfekt til jeres firmadag hos mogens dahl koncertsal. I kan få teambuilding-aktiviteter indendørs I de smukke lokaler, udendørs I gårdhaven – eller I kan komme på en udfordrende opdagelsesjagt rundt I det historiske miljø omkring islands brygge og havnen. Ønsker I foredrag, workshops eller en hel kursusdag er lokalerne alle godt udstyret til dette. Skal dagen slutte med en lækker gourmetmiddag eller fest – eller søger I mødefaciliteter med forplejning på højt niveau? Denne location har mulighederne.

Hold firmafest

Vi kan arrangere firmafesten hos mogens dahl koncertsal, så det bliver en oplevelse I sent vil glemme. Den aflukkede gårdhave og tagterrassen på tilbygningen, er oplagte til en sommerfest hvor middag og dans kan foregå I salene, der åbner op ud til gården med telte og friluftbar. Og firmajulefrokosten bliver ikke mindre speciel I den gamle staldbygning, der I dag står som en lækker arkitektonisk perle I det historiske bryggen. Som et ekstra twist, kan gæsterne sejles til festen, da koncertsalen kun ligger en ganske kort gåtur fra havnefronten.

Teambuilding og aktiviteter

Hos mogens dahl koncertsal er der rig mulighed for at kombinere jeres møde, middag eller fest med en sammenrystende teambuilding aktivitet eller involverende foredrag og workshops.

Odd fellow palæet

Et ekslusivt selskabslokale I hjertet af københavn!

Langelinie pavillonen

Langelinie pavillonen er et fleksibelt venue med en helt fantastisk vue!

Aamanns køkken

Råt og rustikt

Odense congress center

Midt I landet – utallige muligheder

Peter Lieps Hus

Ægte idyl midt i skoven, i Dyrehaven

Comwell borupgaard

Herregårdsomgivelser I naturskønne nordsjælland

Venues I vildmarken

Få skræddersyet konferencen, firmafesten eller teambuilding-turen til at foregå midt I den milde natur!

Pakhus bryggen

Unikt og fleksibelt venue på islands brygge!

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os i dag