Temafest

Vi skaber en helt unik fest til jer

 

 

 

 

Skal firmafesten have et ekstra pift af storytelling?

Vi har gode erfaringer med at skabe tematiske fester, som går helt ned i detaljen, så den røde tråd fra tema går igen igennem alt fra oppyntning, underholdning og menu. Og findes det ikke i forvejen- så bygger vi det!

Vi kommer gerne med et forslag til en opbygning af den temafest, som I ønsker. Vi elsker at skabe nye universer, så måske skal vi skabe et nyt sammen?

THE GREAT GATSBY

De brølende 20’ere er tilbage! Vi byder velkommen til en extravagant Charleston-inspireret fest med referencer til 1920’ernes vilde natklubber, swing og gangsterbossernes dunkle smugkroer.

Allerede fra ankomst til den røde løber vil I blive overvældet af Gatsby’s overdådige velkomstkomité af gøglere, artister og jazzband – og som aftenen skrider frem, bliver det kun vildere.

 

NORDIC SUMMER NIGHTS 

Vi byder jer på en gastronomisk og usædvanlig oplevelsesrejse gennem Nordens lyse sommernætter. Vi bygger et univers af de skandinaviske skove til jer- og maden og drikkevarerne ændrer karakter alt efter hvor I er på rejsen.

I starter i det sydlige Skandinavien under bøgens grønne trækroner og bevæger jer nord på gennem birkeskov, mos, granskov – og tilsidst ender I helt oppe ved vulkanerne med det mystiske nordlys på himlen, som også danner rammen om dansegulvet, hvor festen slippes løs for alvor.

GARDEN FESTIVAL 

Musikfestival og klassisk havefest når det er bedst. Vi skaber en festivalramme med madtelte, foodtrucks og små scener i det fri.
Musikken, maden, barerne samt et bredt udvalg af spil og aktiviteter giver jer den dér helt unikke festivalstemning hvor ingen kigger på klokken og ingen tænker på morgendagen. 

DINNER IN DARKNESS 

En sanserejse ud over det sædvanlige. Dinner In Darkness er alt andet end ’bare’ en middag i mørke.

I tages med på en sansefuld rejse gennem flere scenarier hvor lyd, lys, totalt mørke, duft og smag er både guides og overraskende rejsefæller. I kommer ud på havet og under vandet, ind i skoven og ned i mulden – og rejsen slutter i bedstemors knirkende bindingsværkshus.

Læs mere om vores venues

Odd Fellow Palæet

København K

 

Mogens Dahls Koncertsal

København S

 

Comwell Borupgaard

Nordsjælland

 

Langelinie Pavillonen

Østerbro/Langelinie

 

Odense Congress Center

Odense

 

Tivoli Hotel & Congress

København V

 

Aamanns Køkken

København K

 

Den Blå Planet

København S

 

Vildmarksvenues

Hele landet