Sommerfest på vores øvrige venues

 

Langelinie Pavillonen

Humanic’s Langelinie Pavillonen ligger svøbt i Kastellets vande og havnens rå charme, kun et stenkast fra den Lille Havfrue. Træd ind i et hus, der med sin fleksible opbygning både byder på den intime middagsoplevelse og storslåede selskabsstemning.

Øverst oppe finder I vores eksklusive &tradition lounge, og på vandsiden kan I nyde vores store terrasse med udsigt over Københavns Havn og Øresund. Og så er det kun 800 meter fra centrum og Østerport St. Langelinie Pavillonen har plads til op til 1.500 ved mingle-arrangementer og 700 siddende gæster.

Min./Max. antal: 100-1500 personer
Priser fra 1090,- pr. person ex. moms v/min. 100 pers. 

Halvandet

Halvandet er beliggende på Refshaleøen over for Langelinie, og har med dets 200 meter havnekaj og 8000m2 eventområde muligheder for den helt optimale sommerfest.

Kom sejlende i kanalbåde, Duffy Boats eller anden vandankomst, fyr op for strandfølelse med petanque, minigolf, live bands, streetfood, gør-det-selv popcorn – det bliver næsten ikke mere unikt – lige der midt i København ned til havnefronten og med solnedgangen som bare følger med.

Min./max. antal: 600-1500 personer

Fra 1090,- pr. person ex. moms v/min. 600 personer

Hangar 145

I en gammel flyhangar finder du en af Københavns mest unikke eventsteder med udsigt til landingsbanerne i Københavns Lufthavn, nemlig Hangar 145. Et perfekt venue for større julefrokoster med plads til op til 1.500 gæster ved mingle-arrangementer og op til 1.000 ved langborde. Rammerne er fantastiske med masser af luftfartshistorisk patina, højt til det flotte træloft og en behagelig akustik – og i øvrigt rigeligt med plads til både en scene, dansegulv og forskellige aktiviteter. Vi vil anbefale at benytte udendørs områder mod landingsbanen for den komplette oplevelse.

Min./max antal: 500-1000 personer
Fra 1090,- pr. person ex. moms v/min. 500 personer

Den Grå Hal

Den Grå Hal er beliggende på Fristaden Christiania i København og er Christianias største lokale, som lægger hus til koncerter, udstillinger og f.eks. fællesmøder. Det er også her du kan finde Christianias årlige julemarked. Gennem årene har Den Grå Hal bl.a. præsenteret Bob Dylan, Rage Against the Machine, Metallica, Red Hot Chili Peppers, og mange flere… Tidligere har den fungeret som ridehus på Bådsmandsstræde Kaserne. Bygningen blev fredet af kulturarvsstyrelsen i 2007. Et venue, der byder på flotte rammer med kant, masser af historie og sidst men ikke mindst et gedigent overraskelsesmoment.

Min./max antal: 600-1200 personer

Fra 1090,- pr. person ex. moms v/min. 600 personer

Få et uforpligtende tilbud!