Julefrokost i Spisesalon Bryggen

Dekadente og hemmelige lokaler på toppen af Islands Brygge!

Julefrokost på toppen af Islands Brygge

Spisesalon Bryggen var sin tids hemmelige herreklub for Islands Brygges kulturelite, politikere, ballonskippere, officerer og andre af bydelens vigtige personligheder.

Det var her, på loftet i et af Bryggens pakhuse, at gæsterne gennem bagtrappen blev ført ind i et univers af luksus, elskerinder, dyre drikke og tidens gourmetspise. Her blev lagt planer, diskuteret, lyttet, men ikke mindst festet og levet. Vi har ført loftet tilbage til sin storhedstid i udtryk og rammer med de originale planker og fritlagte bjælker, der har lyttet med på tidens fortællinger og skildrer på bedste vis loftets lange historie.

I Spisesalon Bryggen dækker vi op med sorte duge, farverigt service og faceterede glas især inspireret af 50’erne og 60’ernes vilde og farverige design. Spisesalon Bryggen lægger op til den mere hyggelige julefrokost med godt plads omkring jer, som passer perfekt til denne tids små samværsudfordringer.

Spisesalon Bryggen har plads til op til 150 gæster med hang til fordærv og luksus, og er for jer, der ønsker at holde jeres julefrokost midt i København i anderledes og luksuriøse rammer med en stil og kvalitet, som gæsterne husker.

Særkende:

 • Op til 150 personer
 • Hemmeligt, privat, hyggeligt
 • Islands Brygge, København, Njalsgade 23 c. 3. sal. - 500 meter fra Metro

 • Teambuilding + middag for under 10 personer

  Tag jeres team eller lille afdeling med på teambuildingforløb og afslut med middag 

  Få leveret pizza med økologisk spisemærke

  fra The Pizza Bro på Islands Brygge

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.