Julefrokost på vores øvrige venues

Vi råder over en lang række venues til at holde jeres julefrokost- lige fra palæer og pavilloner til pakhuse og en flyhangar

 

Pakhus 3

Pakhus 3 er skabt til fest! Rå rammer, lysindfald fra de store vinduer og den uformelle stemning giver jer mulighed for jeres helt egen julefrokost – lige fra den tematiske julefrokost til en helt traditionel julefest til den lyse morgen. Pakhuset er beliggende i FDBs gamle pakhuse på Islands Brygge kun 500 meter fra metro og 200 meter fra havnen. Køkken og personale er af høj kvalitet med Humanic’s eget hold, som sikrer jer en unik julefrokost fra start til slut.

Op til 150 gæster
FREDAGE: fra 990,- pr. person v/min. 80 pers.
LØRDAGE: fra 890,- pr. person v/min. 50 pers. 

Langelinie Pavillonen

Humanic’s Langelinie Pavillonen ligger svøbt i Kastellets vande og havnens rå charme, kun et stenkast fra den Lille Havfrue. Træd ind i et hus, der med sin fleksible opbygning både byder på den intime middagsoplevelse og storslåede selskabsstemning.

Øverst oppe finder I vores eksklusive &tradition lounge, og på vandsiden kan I nyde vores store terrasse med udsigt over Københavns Havn og Øresund. Og så er det kun 800 meter fra centrum og Østerport St. Langelinie Pavillonen har plads til op til 1.500 ved mingle-arrangementer og 700 siddende gæster.

Op til 1500 gæster
Priser fra 1190,- pr. person v/min. 50 pers. 

Copenhagen Distillery

Med sine rå rammer byder Copenhagen Distillery indenfor til undergrunds julefrokost og hipster stemning. Overvej tilkøb af kæmpe-beerpong, udfold jer kreativt på graffiti-væggen eller lav jeres egen snaps til firmafesten senere på året under kyndig vejledning fra de prisvindende folk fra Copenhagen Distillery. Når mørket falder på, åbner dansegulvet og det er tid til at vise jeres bedste dansemoves. Copenhagen Distillery er beliggende i et pakhus på Refshaleøen tæt på Christianshavn. Stedet har plads til op til 250 siddende gæster eller op til 500 gæster til mingle-julefrokost med både stående og siddende gæster.

Op til 500 personer
Fra 1190,- pr. person

The Plant

Etableret i en gammel fabrikshal – tæt på vand og by – finder I The Plant. Med sine smukke omgivelser i form af Kløvermarken og den private have, og med Fodboldfabrikken beliggende i baghaven, giver The Plant mulighed for en sjov og anderledes start på festen. Hvorfor ikke fx starte med rundvisning på Copenhagen Distillery eller aktiv hygge i Fodboldfabrikken.

Indenfor opbygges hallens interiør specielt til hvert event og åbner op for en unik fest eller middag, hvor kun fantasien sætter grænser.

Op til 700 gæster
Fra 1190,- pr. person v/min 300 pers.

 

Hangar 145

I en gammel flyhangar finder du en af Københavns mest unikke eventsteder med udsigt til landingsbanerne i Københavns Lufthavn, nemlig Hangar 145. Et perfekt venue for større julefrokoster med plads til op til 1.500 gæster ved mingle-arrangementer og op til 1.000 ved langborde. Rammerne er fantastiske med masser af luftfartshistorisk patina, højt til det flotte træloft og en behagelig akustik – og i øvrigt rigeligt med plads til både en scene, dansegulv og forskellige aktiviteter.

Op til 1000 gæster
Fra 1190,- pr. person v/ min. 400 pers.

Få et uforpligtende tilbud!