Julefrokost i Pakhus Bryggen
Unikke lokaler med gårdhave på Islands Brygge!
Julefrokost i FDBs gamle pakhus
Pakhus Bryggen er et unikt venue etableret i de gamle charmerende FDB-pakhuse på Islands Brygge kun 200 meter fra havnefronten i København.
Pakhus Bryggen er nænsomt gennemrenoveret med stor respekt for historien og den rustikke stil er bibeholdt og krydret med design, kvalitet og hygge. Med tilknyttet hyggeligt gårdareal, og kun 200 meter fra havnefronten på Islands Brygge oser stedet af bryllupsstemning.
Gårdhave, bar og dansegulv
Udendørs er der gårdhave, der kan danne rammen om velkomstdrinken inden, man sætter sig til bords indendørs eller give mulighed for at trække frisk luft.
Indenfor dækkes op ved vores store rustikke langborde, og bordopsætningen giver god mulighed for samtaler rundt om bordene og gør, at dine gæster kommer tæt på hinanden og snakken går lystigt. Efter middagen er der åbent i baren med et udvalg af cocktails, og derudover er der plads til dansegulv såvel som plads til små hyggeområder.
Lokalet er på godt 500 m2 med eget køkken med indkig og plads til op til 150 spisende gæster. Der findes lydanlæg med mulighed for tilslutte DJ eller afspille hjemmelavede playlister.
Alt inkluderet
Vi har sammensæt vores julefrokoster på Pakhus Bryggen med alt hvad der er behov for. Har du andre ønsker, så tilbyder vi desuden en række tilvalg, såvel mulighed for aktiviteter og booking af underholdning.
Priser
Julefrokost i 8 timer på Pakhus Bryggen inkluderende
– Velkomstdrink
– Juleinspireret middag
– Vin, øl og vand ad libitum fra kl. 18.00-02.00
– Friskbrygget kaffe og te
– Tjenere, bartendere og øvrigt service-personale
– Garderobe
– Professionelt event personale
– Lokaleleje & Rengøring
Fredage: 1.090 kr. pr person v/min 120 pers
Lørdage: 990 kr. pr person v/min 50 pers
Alle priser er eksklusive moms og gældende ved booking i 2020
Pakhus Bryggen Særkende:
Error: No feed found.
Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.
Julefrokostmenu
FORRETTER
(1. servering)
Krydrede sild med syltet fennikel, creme fraiche og kapersbær
Koldrøget laks med en fermenteret agurk og pyntet af med karse og peberrod
Rugbrød og manitoba brød med saltet øko smør
HOVEDRETTER
(2. servering)
Øko medister med råmarineret rødkål og sennepscreme
Okseculotte med portvin sauce, trøffelmarineret selleri og endive
Soja -og sherryglaseret andelår med spinat, kastanjer og granatæbler
Kartofler med persillekrumme, røget mandler og karljohan støv
Grønkålssalat med dild og hyben
Rødbedesalat med beluga linser, citrus og estragon
DESSERT
(3. servering)
Ris al a mande med varme syltede kirsebær, karamelliseret hvid chokolade og brændte mandler
BEMÆRK: Endelig sammensætning af menu varierer og er afhængig af venue