Pakkeløsning: To timers teambuilding + festmiddag i København

Fuldend dagen med et skønt måltid!

Attraktivt pakketilbud til jer, der ønsker et sammenrystende teambuilding-arrangement kombineret med en lækker middag på restaurant.

I vælger et 2 timers teambuildingforløb blandt Humanics koncepter, og kombinerer det med middagsoplevelsen på en af vores restauranter.

Så sætter vi et pakkeforløb sammen til jer, hvor alt er inklusiv, og I får fuld valuta for pengene.

Velegnet til små grupper, den lille virksomhed eller afdeling.

Eksempel på en pakkeløsning:

Start ud med to timers City Challenge, et hæsblæsende ræs i indre København, hvorefter I tager over på The Fat Pike, og nyder en skøn 3-retters menu med velkomstdrink, vinmenu og kaffe/te til.

Få inspiration fra vores guides & cases

Book jeres næste møde med Humanic!

Book jeres næste møde med Humanic!

Book jeres næste møde med Humanic! Nu arrangerer vi også møder og konferencer! Med vores nye venues, der blandt andet tæller Spisesalon Bryggen og Planetarium, åbner vi op for endnu en ny verden i Humanic-regi. Vi kalder det for Urban Meetings. Vi vil være et...

læs mere
Guide: Aktiviteter og underholdning til julefrokosten

Guide: Aktiviteter og underholdning til julefrokosten

Guide: Aktiviteter og underholdning til julefrokostenDer er nu under to måneder til jul, og vi ved, at mange grubler over hvilke aktiviteter I skal underholdes med, inden I sætter jer til bords til årets Julefrokost. Hos Humanic har vi 15 års erfaring med...

læs mere
Case: Sommerfest for NNE

Case: Sommerfest for NNE

Til tonerne af ”Sunshine Reggae” spillet af legendariske Laid Back ankom NNE ”TILBAGE TIL FREMTIDEN” på Langelinie Pavillonen.

læs mere
Case: Teambuilding for Nybolig

Case: Teambuilding for Nybolig

Ønskerne til Nybolig Dagen var, at skabe en følelse af ”at være en del af noget stort”, samt at integrere et digitalt element, der skulle afspejle Nyboligs nyligt lancerede mobil-app.

læs mere
Guide: Hold firmafest på restaurant

Guide: Hold firmafest på restaurant

De gode kendte restauranter, som København fejres for i hele verden, har ikke kapaciteten til at imødekomme både virksomhedskunderne og de private kunder, det er enten eller.
Med den problemstilling in mente, har Humanic åbnet restauranter, der kan rumme begge dele.

læs mere

PAKKETILBUD!

HOLD MØDE ELLER KONFERRENCE
MED FULD FORPLEJNING FOR OP TIL 80 PERSONER

25.000 KR.