History Chase

History Chase er en aktiv og gådefuld skattejagt gennem Københavns gamle historie!

History Chase – lad historien hjælpe jer!

History Chase er en aktiv og gådefuld Da Vinci-inspireret skattejagt gennem Københavns gamle historie. På turen ledes I forbi fantastiske bygninger og særlige historiske vartegn. Årvågenhed, god hukommelse og taktik er kodeordene, hvis I til slut skal løbe afsted med titlen som ’Dagens Historikere’!

Ved hjælp af de ældgamle kort, skal I, i hold á 5-6 personer, opspore de kryptiske ledetråde og finde svarene, som ligger gemt i bybilledet. Undervejs vil I finde ‘checkpoints’, hvor instruktører venter og en teambuilding-opgave skal klares, så de vigtige bonuspoints kan vindes.

Oplev bl.a.: Nyhavn, Amaliehaven, Amalienborg, Rundetårn, Gråbrødre Torv, Amager Torv, Vor Frue Kirke, Christiansborg samt en række af de mange ‘gemte og glemte’ historiske kendetegn ved København.

Jagten slutter med en samlet finale i Nyhavn, hvor dagens vinderhold skal findes og præmieres.

 

 

Praktisk info:

 • 10-1000+ personer
 • 2-3,5 timer / Kan tilpasses
 • København

  • Nøgleord:

   • Gådefuldt
   • Skattejagt
   • Ledetråde
   • Historisk
   • Holdaktivitet

   Få inspiration fra vores guides & cases

   Book jeres næste møde med Humanic!

   Book jeres næste møde med Humanic!

   Book jeres næste møde med Humanic! Nu arrangerer vi også møder og konferencer! Med vores nye venues, der blandt andet tæller Spisesalon Bryggen og Planetarium, åbner vi op for endnu en ny verden i Humanic-regi. Vi kalder det for Urban Meetings. Vi vil være et...

   læs mere
   Guide: Aktiviteter og underholdning til julefrokosten

   Guide: Aktiviteter og underholdning til julefrokosten

   Guide: Aktiviteter og underholdning til julefrokostenDer er nu under to måneder til jul, og vi ved, at mange grubler over hvilke aktiviteter I skal underholdes med, inden I sætter jer til bords til årets Julefrokost. Hos Humanic har vi 15 års erfaring med...

   læs mere
   Case: Sommerfest for NNE

   Case: Sommerfest for NNE

   Til tonerne af ”Sunshine Reggae” spillet af legendariske Laid Back ankom NNE ”TILBAGE TIL FREMTIDEN” på Langelinie Pavillonen.

   læs mere
   Case: Teambuilding for Nybolig

   Case: Teambuilding for Nybolig

   Ønskerne til Nybolig Dagen var, at skabe en følelse af ”at være en del af noget stort”, samt at integrere et digitalt element, der skulle afspejle Nyboligs nyligt lancerede mobil-app.

   læs mere
   Guide: Hold firmafest på restaurant

   Guide: Hold firmafest på restaurant

   De gode kendte restauranter, som København fejres for i hele verden, har ikke kapaciteten til at imødekomme både virksomhedskunderne og de private kunder, det er enten eller.
   Med den problemstilling in mente, har Humanic åbnet restauranter, der kan rumme begge dele.

   læs mere

   PAKKETILBUD!

   HOLD MØDE ELLER KONFERRENCE
   MED FULD FORPLEJNING FOR OP TIL 80 PERSONER

   25.000 KR.